torsdag den 4. august 2011

Selv-forkælelse...

I anledning af, at jeg (åbenbart) har rundet de 100 indlæg OG at vi er blevet færdige med frk. fabulous' "trænings-hjørne" (som I lige får lidt billeder af imorgen, når lyset er bedre)... Tja - så har jeg valgt at forkæle mig selv ved at opfylde et af ønskerne på min liste!!! Jeg har netop bestilt mig et "Knit pro deluxe" strikkepindesæt fra http://www.eventyrgarn.dk/ (og en enkelt nøgle kauni - nu når fragten var gratis!)
Er det ikke bare lækkert!!! Synes ikke længere jeg kunne blive ved med at låne pindene af min kære veninde (som nok blir' glad for at få sin 7'er pind tilbage!!)





Glæder mig som et lille barn - Nu skal der dæleme strikkes poncho til smuksakken :)
Hav en dejlig aften!

Maj♥

7 kommentarer:

  1. hej maj
    det kan du også godt gøre, jeg elsker mit sæt, jeg har købt mit på en engelsk sidde da det er en del blilliger, sig til om du vil have den hjmme sidde

    SvarSlet
  2. Hvis jeg en dag skal investere i Strømpepindene også - ja, så vil jeg da gerne have den;) Og tak - tror også det er en super investering!

    SvarSlet
  3. Du bliver super glad for dem, det er jeg i hvert fald. Men pas på med de mindste størrelser, de kan altså godt finde på at knække, og det er bare bittert for billige, er de jo ikke.

    SvarSlet
  4. Uh de er så flotte, jeg fik et Addi lace click sæt i mors gave, det er dejligt m gode redskaber. Man må ikke gå ned på udstyr....

    SvarSlet
  5. @Lise: Tak for tippet - det vil jeg huske! Ville helt bestemt ærgre mig gul og blå hvis det skulle ske!!

    @Ellen Kathrine: Gode redskaber er det vigtigste og når de samtidigt er en "fryd for øjet" - ja, så går det hele jo op i en højere enhed! "Man man ikke gå ned på udstyr"... uden tvivl en sætning jeg kun kan tilslutte mig...smil!

    SvarSlet
  6. Åh, dem har jeg også. Dog kun det lille starter sæt, nej hvor er de bare dejlige at strikke med :o) Tillykke med dine nye pinde. Bliver spændende at se, hvad du kan få krearet -s-

    SvarSlet
  7. Tusind tak Heidi - jeg venter også med længsel på, at postmanden ringer på døren!! Det blir' skønt at strikke lidt igen - er kørt lidt træt i hækleriet alene!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...