torsdag den 17. oktober 2013

København tur-retur...

Igår var jeg en tur i København hele dagen - HELT alene.
Jeg snuppede den lokale københavnerbus tur-retur, hvilket betød to gange 2½ times læse/hækletid helt uden afbrydelser. Det blev ikke til så meget hækleri, men til gengæld nappede jeg 270 sider i Jussi Adler-Olsens Fasandræberne!

Planerne for dagen var sparsomme, men et besøg på Viktoria Ceramic Studio CPH og den søde og dygtige Pia var et must. Købte her den fineste, fine lyserøde hapilu kop, som jeg længe har drømt om. Som ekstra bonus var jeg så heldig at blive budt på lækker espressokaffe og frokost i hyggeligt selskab med søde mennesker og smukke omgivelser. Tak for en hyggelig formiddag Pia;)

Efterfølgende bød dagen på et par timer på egen hånd, som jeg tilbragte i blandt andet Kompagnistræde og Nørregade. Midt på eftermiddagen mødtes jeg så med en fantastisk god veninde fra folkeskole og gymnasie tiden. Hun kender i den grad til alverdens lækre og übercool'e (hvis I spørger mig) steder og dagen bød blandt andet på et besøg i Kødbyen på en skøn vinbar (som dog også bød på lækker kaffe!).














Dagen bød på smukt efterårsvejr, dejligt selskab, masser af snak, lækker kaffe, lidt shopping-godterier og en god portion alene-tid. De næste par dage skal tilbringes med min lille familie - det bliver fantastisk! Men en lille smut-tur på egen hånd burde nu alligevel være de fleste forundt ind imellem.

Maj♥

12 kommentarer:

  1. Åhhh hvor dejligt med en alene tur - bare et par timer kan give helt vildt meget ny energi, er min erfaring :-) Jeg har tilbragt de seneste fire dage i Århus med familien og det har været skønt
    Jeg må vist se at komme forbi Pia og se hendes keramik en dag :-)
    PS Jeg er også startet med at hækle huen efter Jeanettes opskrift - inspireret af et af dine seneste indlæg - tak :-) og lidt af vejrudsigten ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis - det var ren luksus! Og så var det skøøønt at komme hjem til kys og kram igen!
      Jeg kan kun anbefale at snuppe en tur forbi... der er så fint, så fint på værkstedet!
      Glæder mig også til at få huen færdig... vejret kalder nemlig efterhånden på en god hue;)

      Slet
  2. Dejligt med alene tid og dejligt med venindehygge. Jeg håber du havde en god tur. Og jeg kan se at du fik nogle fine ting med hjem,

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have Henny - det var en virkelig dejlig tur. Ren afslapning og sightseeing;)

      Slet
  3. Årh nogle lækre fine ting, du har fundet til lagersalg, og den søde kop er virkelig også sød :) Det ser ud til at have været en skøn dag i København.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var helt perfekt - var heldig på alle fronter med selskab, vejr og lagersalg;)

      Slet
  4. Sikke dog en fantastisk gave og gi sig selv, det skulle vi alle gøre noget mere i... Jeg er nu lidt misundelig... :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er helt enig. Det er også det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Der skønne er netop at jeg er totalt overskudsagtig og opladt ovenpå turen. Kan varmt anbefale! Har lovet mig selv en tur magen til i vinterferien eller påskeferien. Nu får vi se;)

      Slet
  5. Eiii - det lyder skønt. Jeg bor i Nordjylland - og det er jo nærmest en dagsrejse - men æææælsker når det kan blive til en københavnertur. Heldige dig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var såååå skønt. Har nu været en tur i Aalborg for et par år siden... Det er da også en temmelig lækker by!!! Men ja, København er bestemt et skønt sted;)

      Slet
  6. Åååååh suk! Jeg SAVNER København!!!! Sikke nogle dejlige billeder - og lækre sager du fik med hjem. Det er altså ren balsam med sådan en tur!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også en skøn by.... og så var det netop ren balsam bare at være "sig selv" for én gangs skyld! Afsted med dig, når Bebs bliver lidt størrere;)

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...