tirsdag den 1. oktober 2013

Jeg melder mig hermed under fanerne...

En af mine favorit bloggere har idag postet et indlæg, som virkelig ramte plet hos mig.
Ulla sætter nemlig fokus på, hvordan blogland stille og roligt er blevet mere og mere "øde" efter Instagram-bølgen har ramt os! Jeg er SÅ enig i hendes synspunkter! (Læs hendes indlæg her!) Jeg har selv været og er stadig stor fan af Instagram. Elsker at man lynhurtigt kan dele glimt af sin hverdag, og få læssevis af inspiration den anden vej! Jeg synes dog også medaljen har en bagside. For det første er dele af Instagram langt mere overfladisk og forbrugsfikseret end fx det blogland jeg faldt for i sin tid. Forbrugsgodterier og perfekte billeder kan være fine, men jeg savner mere og mere tankerne bag billederne! Jeg må generelt give Ulla ret i, at jeg savner fordybelsen og de hverdagsfortællinger, som i min optik er bloglands force.

MEN man skal jo huske at feje for sin egen dør først, og i den forbindelse må jeg bare erkende, at:
- Jeg selv STINKER til at få lagt kommentarer rundt omkring på mine mange favoritblogs, som jeg dog STADIG følger på sidelinien. (Damn you Bloglovin/Blogger/Ipad/Iphone for at besværliggøre/omstændiggøre kommentarfunktionen!!)
- Jeg har i en lang periode repræsenteret det jeg kalder "forbrugs-vanviddet" på Instagram! (Jeg har for guds skyld haft perioder, hvor jeg har overvejet at skære ned på madbudgettet for at få råd til en skide lysestage!!!) Og det er slet, slet ikke sådan jeg "gerne" vil være! Men fordi jeg har rygrad som en regnorm har jeg været nødsaget til at "unfollow'e" en del brugere på Instagram! Jeg kunne simpelthen ikke stå for fristelserne!!

Det jeg egentlig prøver at sige er vel egentlig bare:
Lad os finde glæden ved og tilstedeværelsen i blogland frem igen!

Jeg gør mig altid tanker om andre bloggeres indlæg OG fremover vil jeg gøre mig umage for at huske, at få disse tanker ned på skrift i form af kommentarer. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg selv elsker kommentarer og respons på mine indlæg. Et langt stykke henad vejen er det jo responsen, der er med til at gøre det sjovt og værd at blogge!

Rigtig god tirsdag aften!
Maj♥

55 kommentarer:

 1. Kan så godt følge dig - så du får lige en hilsen på en tirsdag aften, hvor jeg kom forbi-:)

  SvarSlet
 2. Er helt enig, ville bare sådan ønske at det var nemmere at kommentere fra mobilen af. :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ligesom dig, at det besværlige ved at kommentere spiller en stor rolle...suk!
   Men TUSIND tak for din kommentar;)

   Slet
 3. Du får et like herfra, dejligt indlæg at læse :)

  SvarSlet
 4. Enig!
  Flere bloggere har skrevet om emnet de sidste par dage, hvilket har mindet mig om, at jeg skal huske at lægge nogle flere kommentarer, for jeg følger jo stadig med i Blogland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. LIge præcis! Jeg har hermed også iværksat projekt "smid-flere-kommentarer!"

   Slet
 5. Dejligt oplæg Maj - jeg er helt enig. Jeg har afholdt mig fra Instagram, jeg kigger lidt og af og til, men hygger mig meget mere med Blogland - jeg synes jo jeg kender jer alle og jeres familier og interesser ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt følge dig i - og kan mærke at jeg selv forsøger at bevæge mig tilbage i samme retning igen!
   Tak Pia!

   Slet
 6. Jeg kender alt for godt til det med fristelserne på IG. Ind imellem synes jeg det går mere op i at vise ens samling af Royal Copenhagen eller andre fine mærker. Der kan jeg ikke selv være med og heldigvis er jeg ikke hoppet i fælden endnu og fornuften har jeg stadig. Jeg må nøjes med at drømme om det. Et lille pip fra mig.
  Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt pip, Line!
   Det er præcis den samme oplevelse jeg har! Jeg er blevet enig med mig selv om, at folk jo skal vise hvad de føler for, og dele ting der gør dem glade, og så må det være mit eget ansvar, hvad jeg har lyst til at følge med i og dermed "opmuntre" til!
   Drømme er nemlig dejlige - og så er de gratis!

   Slet
 7. Har aldrig været på Instagram og har heller ikke planer om at komme der. Min opfattelse er nemlig lige præcis den, at det er et overfladisk univers - uden tanker. Bare billeder.

  Kan godt lide blogland og muligheden for at følge dem, der viser OG fortæller - og muligheden for at lære noget af og om andre. Så er helt afgjort med på at værne om blogland og bevare den, som vi kender den i dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - mere fokus på fortællingen er også det jeg savner!
   Kan mærke at vi er mange der trækker i samme retning - mon ikke det skulle være muligt;)
   Tak Helle!

   Slet
 8. Tak fordi du er enig og fordi du spreder budskabet, Maj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Ulla - tak fordi du sætter fokus på noget vigtigt!

   Slet
 9. Er helt enig, er dog ikke på IG - så er endnu ikke faldet for fristelserne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er du advaret om fristelsernes holdeplads;) Ej, det styrer man jo heldigvis selv - og som sagt har jeg åbenbart rygrad som en regnorm i den forbindelse! Der er heldigvis også mange gode ting at sige om IG;)

   Slet
 10. Åh, godt indlæg Maj og ja jeg har det helt sådanne. Vil også blive bedre til at kommentere:-)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ja, lad os få vendt den kedelig udvikling! Kommentarer er vist et godt sted at starte!

   Slet
 11. Godt skrevet Maj og jeg er helt enig....:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Vi må være mange der har det sådan - fordi shit en fornøjelse det er blevet at blogge igen! Jubi!

   Slet
 12. Et lille tip så er det nemmere at skrive kommentarer hvis du ikke havde den funktionen med at man skal bevise man ikke er en robot.... Det vil være nemmere:)

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Jeg er langt hen af vejen enig. Jeg mener dog ikke, at det som sådan er Instagrams skyld. Det er vores egen skyld! Det handler ikke om et "enten eller", men om et "både og"! Det er bloggernes eget ansvar, at det kan blive et "både og". Hvis der skal ske mere på kommentarfronten, må vi som bloggere gribe i egen barm og komme til tasterne hos de andre. Jeg synes, der generelt i samfundet er en tendens til, at man læner sig tilbage og venter på, at andre gør noget ved sagen. Jeg er på en del internetfora, og der kommer nøjagtig samme tema op igen og igen, men hver gang er svaret: Tag selv ansvar og kom til tasterne!

  Det er min erfaring, at det smitter, hvis man selv bliver mere aktiv. Det giver et begyndende drive, og det skaber mere aktivitet.

  Jeg er ikke enig i, at billeder ikke kan være lig med at fortælle. Et godt billede fortæller netop en historie. Vi er nok bare for "dovne" til at tøve en stund og fordybe os i billedet. Desværre bliver de gode, fortællende billeder nogle gange dræbt i de mange ligegyldige. Eller de kan for os være ligegyldige, for jeg er sikker på, at de ikke er ligegyldige for den, der poster. Billederne på Instagram er jo også en måde at dele stort og små fra hverdagen. (Og så kan nogle blogindlæg altså også være ligegyldige og overfladiske, men denne holdning afhænger jo af den, der læser ;-))

  Jeg håber, den megen fokus på problemet vil gøre, at der kommer mere gang i tasterne rundt omkring. I øvrigt er jeg en af dem, der ikke har oplevet færre kommentarer hos mig.

  Og så vil jeg også gerne slå et slag for at de irriterende spamkontroller rundt omkring på diverse blogge, nedlægges. De er så bremsende for at få sin kommentar sendt! Nogle gange bliver jeg nødt til at taste den ind 3 gange, fordi jeg ikke kan se en disse af, hvad det er for bogstaver og tal, jeg skal taste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evig ret i, at det er vores eget ansvar, om hvorvidt der sker noget på kommentarfronten eller ej. Generelt har jeg den holdning, at man ikke kan forandre andre, men at al forandring altid tager udgnagspunkt i én selv!

   Om hvorvidt Instagram har skylden eller ej vil jeg ikke gå ind i - men for mit eget vedkommende har Instagram klart været årsagen til, at jeg i en periode mistede lidt at mit blog-drive (godt udtryk!!).
   Generelt har Instagram for mit personlige vedkommende betydet at jeg ubevidst røg med på en forbruger-vogn jeg egentlig ikke havde lyst til at være med på. Jeg følger stadig mange af de skønne, smukke og yderst "fortællende" brugere, men har kritisk måtte gøre oo med mig selv, hvad jeg ønsker at være en del af og hvad jeg IKKE ønsker at være en del af!

   Anyway - de sidste dages fantastiske aktivitet og stemning "herinde" glæder mig dog i den grad, og jeg håber inderligt at det fortsætter sådan.

   Tusind tak for dine vinkler på sagen!

   Slet
 15. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet
 16. Cara mengobati kutil Kelamin dengan menggunakan obat kutil Kelamin Alami Alami Tanpa Operasi kutil yang ada di alat kemaluan rontok Solusi yang tepat untuk mengobati penyakit wasir tanpa harus operasi, menggunakan obat wasir  Paling ampuh dari De Nature dan terbaik ada hanya di http://obatwasirme.blogspot.com untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan wasir silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan (BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlet
 17. Cara mengobati kutil di kemaluan Tanpa Operasi dengan menggunakan obat kutil kelamin tradisional aman bagi wanita serta ibu yang sedang hamil untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan kutil kelamin silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlet
 18. Wasir yang sudah parah di tandai dengan benjolan di anus yang sudah menonjol keluar, dan biasanya di lakukan operasi untuk mengobati wasir tersebut. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos adapun cara mengobati wasir Luar tanpa operasi yaitu menggunakan pengobatant radisional. yang sudah di ketahui secara turun temurun oleh bagian dari masyarakat di indonesia.

  SvarSlet
 19. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 20. Informasi tentang pengobatan ambeienberdarah dengan menggunakan bahan-bahan alami dari ektra dun ungu, mahkota dewa serta kunyit putihyang 100% tidak mengandung bahan kima, di jamin aman di konsumsi dan tidak menimbulkan efek samping. ambeienBerdarah adalah suatu penyakit yang terjadi pada anus di mana bibir anus mengalami bengkak yang di sertai pendarahan. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos. Penyakit wasir atau sering di sebut ambeien ini tidak hnya memberikan rasa sakit pada penderitanya, tetapi juga memberikan rasa minder dan mau karena mengidap penyakit wasir atau ambeien.

  SvarSlet
 21. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss.Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar. Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi. Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir, Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 22. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 23. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 24. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 25. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlet
 26. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 27. Initial treatment for mild to moderate disease consists of increasing fiber intake, oral fluids to maintain hydration, NSAIDs to help with pain, and rest. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss A number of minor procedures may be performed if symptoms are severe or do not improve with conservative management. Surgery is reserved for those who fail to improve following these measures. Up to half of people may experience problems with hemorrhoids at some point in their lives. Outcomes are usually good.

  SvarSlet
 28. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...