mandag den 27. august 2012

Lyngby vaser...


Har ledt længe rundt omkring efter et par af de fine Lyngby-vaser! Endelig fandt jeg nogle til (hvad jeg mente var) en rimelig pris! Har netop hentet dem på posthuset idag! Synes bare de pynter så fint på kommoden! 
... Selvom de også ville pynte på mit karlekammerbord, og på en hylde, og og og... I kender det sikkert godt! Indtil videre står de i hvert fald her!!



Den store af dem er lidt "brun" i kanten - lidt ærgerligt
- sådan er det jo med gamle sager! Fin er den dog stadig!
Men hvis nogen ligger inde med et husmor-trick til at fjerne det hører jeg det gerne:) Havde måske tænkt lidt på noget almindelig eddike??

10 kommentarer:

  1. Jeg elsker også bare de 3 jeg har og nyder synet af hele den store samling som min mor har :)

    SvarSlet
    Svar
    1. De er simpelthen også bare så fine!! Særligt i større forsamlinger! Har en mere på vej med posten i en helt lille 6cm! Vandt den på QXL til 90kr!! Gad vide om man nogensinde får råd til en af de store??
      Tja, en pige har jo lov at drømme....smil!

      Slet
  2. Uha elsker lyngby vaserne, har enda været så heldig at manden har erhvervet sig 3 gulvvaser...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ejjj - gulvvaser, dem tror jeg aldrig jeg har set!!

      Slet
  3. Det kunne være du skulle prøve at lægge vasen i et vandbad med natron eller bagepulver? Det er ihvert effektivt til at tage brune kanter/belægninger i thekopper... Måske et forsøg værd?:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for rådet Stine - det vil jeg helt sikkert prøve! Pt ligger vasen i eddike, og jeg synes det har hjulpet lidt - men så får den lige en efterbehandling med natron:)

      Slet
  4. De er nemlige skønne:) elsker også mine.

    SvarSlet
    Svar
    1. Præcis! Det var også din fantastiske samling, der skabte min "afhængighed":) Det er SÅ smukt et syn, når de står i "samlet flok!"

      Slet
  5. Hej alle. Faktisk har et dansk firma, der hedder Karakter, relanceret Lyngbyvaserne i samarbejde med arvingene til Porcelænsfabrikken Danmark (som den hed dengang de producerede dem). De skriver man kan købe dem fra slutningen af november, så skal jeg da lige have suppleret min samling! Man kan se dem på deres hjemmeside www.karakter-copenhagen.com.

    SvarSlet
  6. Hej Falberg (og alle andre, selvfølgelig). Ja, jeg har også lige set det, det er fantastisk. Man kan også se dem på Lyngby Porcelæn. Så er det bare at gå amok og få suppleret samlingen herhjemme, glæder mig til at se dem.

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...