mandag den 27. maj 2013

Kjole-krise??

Sommeren byder på bryllupsfest hos nogle dejlige venner.
Det er "kun" mit andet bryllup, og jeg er ikke normalt den store kjolepige!
Derfor har jeg ikke skabet sprængfyldt med kjolemuligheder!
Jeg har faktisk kun én! En super fin Inwear-kjole hængende... desværre er den sort! 
Så mit første spørgsmål er altså: Er det virkelig no-go med sort kjole til bryllup?
Bruden har sagt god for den, men alligevel??

Næste spørgsmål! Hvis det ikke skal være den... hvad skal det så være?
Jeg er helt sikkert til pudder/rosa/fersken nuancerne. Har fundet et udvalg frem!
Umiddelbart er jeg mest vild med de to øverste! Men er der mon for meget glimmer på den øverste til højre? Er de øverste mon for fine? De nederste måske for hverdagsagtige?
Maj♥

52 kommentarer:

 1. Hvad angår sort... så ja, det er no go - Men der er folk der gør det alligevel...
  Det mest grelle jeg har oplevet var til min lillebrors bryllup, hvor hans hustrus mor var til bryllup klædt i sort fra top til tå...
  Det er altså et lidt skidt signal at sende ;0)

  Hvad angår kjolen - er det et casual wedding, et dressed op, eller et gallabryllup?
  De to nederste går i hvert fald til et caual... Med det rette tilbehør kan de nok også opgraderes til et dressed op...
  De to øverste vil gå til et dressed og et galla...

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak for din kommentar Karen;)
   Jeg tror også jeg er for "usikker" omkring den sorte...
   Jeg vil mene der er tale om et "dressed up" bryllup! Hælder måske mest til den øverste til venstre! Den har også en fin pris synes jeg - 399kr!

   Slet
 2. Sikke nogle flotte kjoler! Hvor er de fra?
  Jeg skal selv til bryllup om en måned, og er også i mega kjolekrise ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Den øverste til venstre er fra HM - de andre fra Zalando;)

   Slet
 3. Du skal heeelt sikkert købe den øverste til venstre - hvis du spørger mig :)))) wauw den er smuk uden at være for over pyntet, den vil være perfekt til et sommerbryllup næsten uanset hvor fint eller afslappet det er ;)

  Mht sort, så var sort jo den farve man altid havde på før hen, både brud som gæster - det med at det er et no-go er vist meget op til den enkelte, der har ihverfald været sortklædte til alle de (4) brylluper været til, personligt ville jeg nok selv sørge for at bære en kontrast til det sorte - neon eller andet sjov ;)

  Men den pudder ville være fantastisk, intet mindre :)

  Held og lykke med det

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig Karina - den er også på vej med posten til mig! Så kan jeg prøve den, og ellers må den jo bare tilbage igen;)
   Havde tænkt på en lys sko til den sorte kjole... meeeeen, tror jeg gemmer den til en anden lejlighed;)

   Slet
 4. Spring ud i det, og tag en af de to øverste. Du vil blive husket som en i en flot kjole. Og du vil elske at være fin denne dag. Og hvor tit kan du ellers komme i sådan en smuk kjole. Og brudeparret vil da også blive beæret over at du gør dig SÅ pæn på deres dag.
  Så spring ud i det !!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opmuntringen Henny! Jeg GØR det!! Napper den øverste til venstre! Du har nemlig ret - hvor tit får man mulighed for at klæde sig fint på!!!

   Slet
 5. Jeg er helt enig med Karina.. du skal da springe ud i den øverst til højre.

  Jeg er normalt heller ikke den store kjole-pige, men til bryllupper høre det til, synes jeg.

  og den er da gude-smuk den kjole, hvis man har kroppen til den.. Jeg skal vidst lige smide 10 kg mere, før jeg skal i den slags kjoler.

  glæder mig til at høre hvad du vælger...
  Sort er no-go.. synes jeg..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - efter alle jeres dejlige opfordringer har jeg besluttet mig for at springe ud i nummer 1 kjole øverst til venstre!!!

   Slet
 6. Jeg hepper på den øverste til venstre - den er smuk! :-D Håber I får en skøn dag - brylluper er de BEDSTE fester! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det var lige den det blev;) Tusind tak Mette - jeg glæder mig sørme også!!!

   Slet
 7. Sort er på ingen måde No GO. 2 bryllupper indenfor den sidste tid - brugte to sorte kjoler. Bruden fra det første bryllup var med til bryllup nr 2 - og hun bar sort. Eneste farve der er no go til et bryllup er hvid.
  Men det er helt op til dig - der er også stor forskel på sorte kjoler, det skal ikke ligne en begravelse jo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du beskriver fint de tanker jeg selv har haft i forhold til at komme i sort kjole - det har nemlig ændret sig!! Men alligevel, så slog det mig lidt ud da en anden af brylluppets gæster bestemt ikke mente man kunne komme i sort... Hader drama, og ORKER ikke at vække forargelse på sådan en dag;)

   Slet
 8. Det med sort og bryllup er efterhånden ved at være en udgået holdning - synes i hvert fald, at jeg hører om flere og flere, der synes sort er fint. Tror måske, at det vil være sværere at overbevise den ældre generation ;)

  Jeg synes sagtens du kan springe ud i det sorte, men når det så er sagt........ så synes jeg kjole 1 - øverst til venstre - er viiiiildt skøn!
  Elegant og smuk uden at være for meget. Og så med enkle smykker, som ikke stjæler opmærksomheden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, som jeg skriver længere oppe er det netop de tanker jeg selv har haft!
   MEEEN nu er kjole nummer 1 på vej med posten... så den får lige en chance før den sorte;)

   Slet
 9. Hvor sjovt du netop har valgt disse kjoler :)
  Vi har selv bryllup i familien til august, og her er valget faldet på den øverste til venstre! :o) Den har en god pris og den pudder farve er super skøn. Den kan både være dressed up med guldsmykker og mere casual fx med en læderjakke, eller anden kort jakke.
  God fornøjelse med valget :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha - tak for de gode fif med guldsmykker, læderjakke osv. Du har helt ret! Kjolen er også på vej til mig;)

   Slet
 10. ALDRIG sort til et bryllup, måske bruden siger ok for det, men der kunne sidde en blandt gæsterne ( som mig f.eks. Der tænkte " det gør man bare ikke ") gå efter en af maxi kjolerne ril et bryllup kan man næsten ikke blive for dressed up.... Super god fest :-)

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Ulla - det er lige præcis det argument, der har gjort at jeg har været usikker overfor den sorte kjole! Maxi-kjolen øverst til venstre er hermed på vej til mig;)

   Slet
 11. De to øverste er så fine! Hvor er de fra?? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Carina! Den øverste til venstre er fra HM og den anden fra Zalando;)

   Slet
 12. Jeg ville vælge nr. 1 kjolen, den synes jeg er smukkest :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er på vej med posten! Glæder mig til at prøve den IRL;)

   Slet
 13. Helt sikkert kjole nr 1 :) Sort kjole er no-go

  SvarSlet
  Svar
  1. Jepsen - håber den er ligeså fin i virkeligheden, som den er på billedet;)

   Slet
 14. Enig med nogle - holdningen til sort er ved at ændre sig. Jeg synes, det er bruden, der afgør det. Så længe hun har det fint med det, kan de andre være ligeglade. Sådan havde jeg det i hvert fald til mit eget bryllup - jeg ville ikke tvinge min veninde, der lige havde født en måned tidligere, ud for at købe en ny kjole, som hun aldrig ville kunne bruge igen, når hun havde smidt babyvægt-overskuddet. Hun kom i sort, men med en masse farverigt tilbehør. Det samme kunne alle andre gæster også gøre, hvis de havde det bedst med det.
  Og så er det jo altså kun 100 år siden, at brude blev gift i sort. Og selv til begravelser virker det, som om at "kun sort"-reglen er ved at falde.

  SvarSlet
 15. Sjovt så forskelligt det er fra egn til egn, og fra familie til familie, hvad der er hot, og hvad der er not... Det med sort har jeg aldrig hørt før... Det eksisterer ikke i vores omgangskreds, har selv den fedeste sorte selskabskjole, som har været brugt til bryllup... Og jeg fik så megen positiv respons på den... Den er meget Greta Garbo stil look a like... Jeg tænker det er et spørgsmål om hvad man bærer til til, elegante guldsandaler bar jeg til, det gav et flot modspil til kjolen.... Til gengæld skulle det være NOT at bære hvidt, det er kun bruden... Men det med sort, det eksisterer ikke her hos os... :0)Jeg kender som Dorte nævner det, altså i dag heller ingen der bærer sort til en begravelse, man kommer i sit pæne diskrete tøj.

  SvarSlet
 16. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet
 17. Cara mengobati kutil Kelamin dengan menggunakan obat kutil Kelamin Alami Alami Tanpa Operasi kutil yang ada di alat kemaluan rontok Solusi yang tepat untuk mengobati penyakit wasir tanpa harus operasi, menggunakan obat wasir  Paling ampuh dari De Nature dan terbaik ada hanya di http://obatwasirme.blogspot.com untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan wasir silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan (BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlet
 18. Cara mengobati kutil di kemaluan Tanpa Operasi dengan menggunakan obat kutil kelamin tradisional aman bagi wanita serta ibu yang sedang hamil untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan kutil kelamin silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlet
 19. Wasir yang sudah parah di tandai dengan benjolan di anus yang sudah menonjol keluar, dan biasanya di lakukan operasi untuk mengobati wasir tersebut. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos adapun cara mengobati wasir Luar tanpa operasi yaitu menggunakan pengobatant radisional. yang sudah di ketahui secara turun temurun oleh bagian dari masyarakat di indonesia.

  SvarSlet
 20. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 21. Informasi tentang pengobatan ambeienberdarah dengan menggunakan bahan-bahan alami dari ektra dun ungu, mahkota dewa serta kunyit putihyang 100% tidak mengandung bahan kima, di jamin aman di konsumsi dan tidak menimbulkan efek samping. ambeienBerdarah adalah suatu penyakit yang terjadi pada anus di mana bibir anus mengalami bengkak yang di sertai pendarahan. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos. Penyakit wasir atau sering di sebut ambeien ini tidak hnya memberikan rasa sakit pada penderitanya, tetapi juga memberikan rasa minder dan mau karena mengidap penyakit wasir atau ambeien.

  SvarSlet
 22. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss.Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar. Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi. Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir, Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 23. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 24. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 25. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 26. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlet
 27. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 28. Initial treatment for mild to moderate disease consists of increasing fiber intake, oral fluids to maintain hydration, NSAIDs to help with pain, and rest. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss A number of minor procedures may be performed if symptoms are severe or do not improve with conservative management. Surgery is reserved for those who fail to improve following these measures. Up to half of people may experience problems with hemorrhoids at some point in their lives. Outcomes are usually good.

  SvarSlet
 29. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...