fredag den 18. maj 2012

En ny vase...



Idag modtog jeg den længe ønskede Casalinga-vase med posten! Den er bare såååå fin og klær' syren-grenen rigtig fint! Den har fået plads i mit yndlingshjørne!
Jeg har fået solgt et par malerier på det seneste - og pengene er blevet investeret i lidt nips til hjemmet!! Går bl.a. og venter på en pakke fra Kähler... Så jeg kigger langt efter postmanden i disse dage...smil!

7 kommentarer:

  1. Hvor er det fint Maj :-) Jeg skal flytte hjemmefra om en to måneders tid, og der skal alle mine ting findes frem fra alle depoterne. Og nej hvor jeg glæder mig. Jeg har fødselsdag inden, og der håber jeg også på en pakke der står kähler på! ;-) God weekend!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Maria!
      Åh, det lyder spændende! Kan godt forstå du glæder dig! Husker selv hvordan "depoterne" også indeholdt skønne sager, man helt havde glemt man havde købt:) God fornøjelse med et!
      Og god weekend til dig!

      Slet
  2. Hvor er den bare fin, sådan en drømmer jeg også om :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det forstår jeg godt!Var længe i tvivl om farven, da de jo alle er så fine... Men måske man kunne supplere lidt med farverne til jul:)

      Slet
  3. Den er super fin og passer perfekt ind. Måske jeg skulle skrive den på ønskesedlen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det synes jeg lyder som en god idé!
      Jeg har i hvert fald ikke fortrudt:)
      God weekend:)

      Slet
  4. Nu ved jeg da lige præsis hvad der skal stå på ønskesedlen til min fødselsdag. Jeg har egentlig længe ønsket mig en lidt større vase fra Casalinga, men været lidt i tvivl om farven, nu hvor jeg ser din, men en af mine yndlings blomster som altid blomstre på min fødselsdag, så er jeg ikke i tvivl længere :)
    Super fin blåregn du har, hvor er i heldige at kan sidde i skyggen under så fint et træ.

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...