tirsdag den 20. december 2011

Panik-mad!!!




Vores gas-kogeplade har strejket hele dagen... Så gode råd var dyre, da kyllingen var taget op til home-made kyllinge-nuggets!!! (Som skal steges på panden!!!)
I stedet måtte der improviseres - hvilket resulterede i kylling i parmaskinke på bund af kartofler, gulerødder, rødløg og tomater og med parmasan/(ris)fløde blanding over!! Som dip blev det til lækker øko-mayo rørt op med chili - Mmmh!!

5 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅH, det ser lækkert ud! Det ser endda DRØN lækkert ud! Til en anden gang laver jeg altid bare nuggets i ovnen, og de bliver super sprøde og lækre:-)

    SvarSlet
  2. Panikmad lyder da ikke helt ringe i den udgave ;)

    SvarSlet
  3. Det lyder og ser rigtig lækkert ud. Hvor lang tid gav du det ca. i ovnen?

    SvarSlet
  4. Lækkert!

    Endelig kan jeg skrive kommentarer. Du har en super hyggelig blog :-)

    Kig forbi http://mutti-spagutti.blogspot.com

    SvarSlet
  5. @Finurligheden: Tak skal du have! Det smagte også super godt:) Frøkenen skal helst have sine nuggets stegt i en ordentlig gang kokosolie - derfor måtte menuen ændres lidt:)

    @Flet og sjov: Det var det bestemt heller ikke:)

    @Malene: Det fik 45 min i ovnen på 175 grader varmluft! Kartoflerne blev lige tilpas færdige og kyllingen ikke tør:)

    @Mutti Spagutti: Tusind tak - dejligt du har lyst til at læse med:)Vil bestemt kigge forbi!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...