mandag den 4. juli 2011

Blog award

For noget tid siden modtog jeg denne fine blog award fra Lykke! Tusind tusind tak, hvor blev jeg bare glad!¨


Reglerne for awarden er således:
1. Man skal linke til den man har fået awarden af.
2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere der har færre end 100 faste læsere.
3. Man skal svare på 5 spørgsmål

1. Spørgsmål
Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg opdagede "bloglandet" for en del måneder siden! Vores lille datter kæmper med at masse ting, såsom langsynethed, væske på ørene, hypermobilitet, epilepsi og forhåbentlig snart ikke mere : ) Men i min "søgen efter svar" på nettet faldt jeg først over blogge, skrevet af forældre til "syge" børn, herefter fandt jeg de kreative blogs, omhandlende hækling, indretning mm... Og da vi for ca. 4 måneder siden modtog beskeden om en "måske"-diagnose til vores lille frk. fabulous, da ramlede min verden (læs: mine mentale reolsystemer) sammen! Havde så mange tanker indeni, som jeg havde behov for at få ud - og på den måde genfinde min indre struktur... Mit nye reolsystem blev denne blog! Og da "måske"-diagnosen blev afkræftet, ja så har de kreative ting genfundet sin plads i min hverdag - hvilket jeg nyder i fulde drag!

2. Spørgsmål
Hvilke blogs følger du?
Jeg følger, som skrevet, mange forskellige. Emnerne er typisk børn, familieliv, have, mad, hygge,og en masse krea! Elsker at blive inspireret!!!

3. Spørsmål
Favoritfarver:
Hmm egentlig svinger det meget - pt. kører jeg med de "glade, klare farver" - andre gange de "afdæmpede, støvede farver..." Afhænger af årstid og humør!

4.Spørsmål
Favoritfilm:
En lidt nyere film med Sandra Bullock -  "The blind side"... elsker den film! Men har vist i det hele taget tendens til at være vild med film, hvor sport på en eller anden måde fører noget godt med sig... tror det er "min bedre halvdel," som har præget mig en anelse!!!

5.Spørgsmål
Hvilket lande vil du besøge og hvorfor?
Vietnam, Vietnam og Vietnam. En drøm jeg altid har haft! Et par måneder afsted - væk fra job, hus, have - og bare "være!"

Jeg vil meget gerne give awarden videre til
Ævlebævle - en blog jeg har opdaget for nyligt - men er faldet for de dejlige billeder, fine syprojekter og lækre billederammer!
Flyv lille fugl - en fin blog, med det SKØNNESTE retro-tema - glæder mig til at følge med...
HelleJescika - fyldt med fine, fine hækle-sager og hyggelige hverdagsberetninger!

Håber I har lyst til at modtage awarden - jeg vil i hvert fald fortsat nyde at læse med på jeres blogs, som jeg synes er sprængfyldt med skøn inspiration!

De to sidste blogs, som skal nomineres kommer på et senere tidspunkt!!!

Maj♥

6 kommentarer:

  1. Hej Maj
    Tusinde tak for awarden. Jeg vil gerne tage imod den (igen), men jeg sender den ikke videre. Jeg modtog den selvsamme for ikke så længe siden. (Jeg har ikke lagt billeder ind på bloggen af awarden, da jeg var ved at ændre på udseende og der røg de af.)
    Jeg er rigtig glad for at du er faldet over min blog og jeg har også straks meldt mig på din, sikken en skøn ugle du har i din header :O)

    SvarSlet
  2. Ups Helle - Ja, så længe har jeg ikke fulgt med hos dig, så jeg har set det! Men er jeg glad for at du vil modtage den alligevel;)
    Vi har vist en fælles kærlighed for hæklede ugler...smil!
    Velkommen til - dejligt du gider læse med!

    Maj

    SvarSlet
  3. Jeg har lige givet dig lidt reklame på min blog. :O)

    Må i seng skal op kl 05.15 ;O)

    SvarSlet
  4. Jeg vil også gerne lege med, og mange tak for de søde ord. Jeg får sikkert ikke gjort noget ved det før næste uge, men så er jeg også klar skulle jeg mene. Det fine billed vil jo også lige pynte på en Ævlebævle blog :)

    SvarSlet
  5. Tusind tak Helle - sov godt;)

    SvarSlet
  6. @Ævlebævle: Lyder bare super godt - er rigtig glad for du vil være med! Og et æble er nemlig helt perfekt til dig;)
    Bare rolig - jeg modtog også awarden for flere uger siden - og har først nu fået det gjort;)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...