tirsdag den 31. juli 2012

Statusrapport fra krea-fronten...

Selvom bloggen forsømmes lidt for tiden - er det samme ikke gældende for forskellige krea-projekter! Nogle af dem står jeg selv for - andre sørger søde mennesker for!
Deriblandt mine forældres søde nabo, som har lavet denne fine ramme til frøkenen! Elsker bare det fine gule tapet!




Tapetet til min væg er også ankommet - så nu kan jeg stille gå igang med at pille det gamle ned og gøre klar til det nye!


Derudover skal jeg til at afprøve det "sagnomspundne" spraymaling fra Belton - det kunne man vist godt gå hen og blive hooked på!! Fandt det i Esbjerg og MÅTTE bare have et par med hjem!


Hæklerier er heller ikke lagt på hylden (selvom det ser sådan ud) - jeg hækler stadig løs på vimpler og sommerfugle!




6 kommentarer:

  1. Hvor er du flittig - jeg glæder mig til at se at du får sat tapetet op.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Det gør jeg dæleme også;) Har hørt rygter om at gammelt vintage-tapet godt kan drille lidt! Men, men - jeg kaster mig nu gerne ud i forsøget!

      Slet
  2. Spændende med det nye tapet, det glæder jeg mig til at se mere af :) Og flotte sprayfarver du har fået købt. Hvad skal du mon bruge dem til?
    Kh

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lena - uha, ja sprayfarverne er til lidt af hvert! Et par gamle billedrammer, en tallerkenrække og en hylde står i hvert fald for tur til at starte med!

      Slet
  3. Jeg synes også jeg forsømmer bloggen lidt, men det kreative hygges der stadig med... flotte farver du har købt spraymaling i, gælder mig til at se hvad du får forvandlet med dem :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi - jeg tror det er det pokkers Instagram! Det er så nemt og fint, at man glemmer bloggen lidt! Har dog lovet mig selv det ikke må ske!!

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...