tirsdag den 31. juli 2012

Den sidste uges tid...

Potte-hygger (med bukserne på hovedet!!!) og holder øje med moster...

... har ikke efterladt megen tid til bloggen! Tirsdag i sidste uge bød på en tur til Kokkedal, hvor frøkenens træningsprogram skulle opdateres - og onsdag morgen hoppede jeg på toget mod Esbjerg!

Turen til Kokkedal gik super godt - frøkenen udvikler sig stadig i normalt tempo (wooop woop) og efter hun er begyndt at kravle forventer "træner-lars," at hun vil begynde at indhente! Hun er altså bare så MEGA MEGA sej! Det nye træningsprogram byder blandt andet på et kravlemål der hedder 500mm dagligt om tre måneder (puha, tænker hendes mor og far, som pt kæmper med at trodsig lille sag), og så skal vi have en "rulle-rampe", hvor frøkenen skal trille ned af tyve gange dagligt! ...For ikke at tale om alle de andre ting;) På kost-siden strammer vi nu helt op og udelukker det sidste mel fra hendes brød, hvilket betyder jeg skal kaste mig ud i paleo-brødet - spændende, spændende!!
Med to fuldtids-arbejder ved siden af er vi dog langt om længe blevet enige om at få ansat en ung pige, som kan komme og lege/træne med frøkenen et par timer om ugen som hjælp!
Så endnu et spændende halvt år venter forude!

Turen til Esbjerg bød på besøg hos en savnet veninde, Grøn koncert, shopping, sight-seeing og bare hygge! Har virkelig nydt de dage - men SHIT hvor var det også bare fantastisk at blive hentet af frøken+far på stationen lørdag!!!
Er ved at få taget billeder at turens indkøb og de nymalede loppefund, som efterhånden er klar til fremvisning! Så vender snart tilbage igen:)


Grøn koncert og Rasmus Seebach

Det skønneste børnehjørne på Esbjerg bibliotek


Mere bibliotek

En totalt lækkerheds-butik, som gjorde sit for at slide på dankortet!

Tomatsuppe og hjemme-hygge


Psssst - Husk min Give away her!

4 kommentarer:

  1. Kære maj

    Hatten af for jeres store "arbejde" med frøknen. Fedt at i kan se resultater.

    Tænkte bare at jeg lige ville give et tips mht at få en ung pige til at hjælpe. Ved ikke hvordan det er der hvor i bor, men i århus findes der en aflastningsordning. Man kan få bevilget timer via egen læge eller sygehus og kommunen. Kommunen vil så betale løn for de timer der er bevilget. Man kan selv finde en ( evt en fysioterapeut studerende i jeres tilfælde) eller få ordningen til at finde et match.


    Vi har haft vores aflaster i snart 2 år. På trods af at vi "kun" har 5 timer om ugen har det været en kæmpe hjælp og et pust i hverdagen der har hjulpet os til bedre at kunne "være i det".

    Tror det er en rigtig god beslutning at få hjælp. På den ene eller anden måde.

    Kh

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Kathrine!

      Tak for din søde kommentar og de fine ord - du kan også tro vi er stolte!
      Vi blev heldigvis godkendt til af kommunen til "hjemmetræning" for et halvt år siden - Det betyder heldigvis, at vi er berettiget "en hjælper" (som kommunen skal lønne) - Vi ville se om vi kunne klare det selv i første omgang, men kan mærke det er ved at være tid til at lægge "vi klarer DET HELE selv-hatten" på hylden og tage imod den hjælp vi kan få;)
      Vi forestiller os også noget i retning af 5 timer ugentligt! Tror bestemt også det vil kunne give os lidt luft og overskud i hverdagen! Endnu engang tusind tak for tipset!

      Kh Maj

      Slet
  2. Hvor er det skøn læsning om din lille lækkere frønken. Ville egentlig også komme med et lille råd, men det har Kathrine skrevet;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Helle! Ja, det er bare super dejligt;)
      Tak for den søde tanke alligevel!
      God aften!
      Kh Maj

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...