fredag den 6. december 2013

Jule-dims og om-dims...

Naturligt nok bruger jeg meget af december på at "jule-dimse"... og normalt bruger jeg så januar på at "om-dimse!" Efter at have ligget syg i to dage (og ja, faktisk er jeg ikke helt på toppen endnu, hvilket jeg lykkeligt fortrænger) fik jeg et større anfald af "nu-skal-der-f...-ske-noget-slagsen!" Ned kom tallerkenrækken - og med en nyfunden fermhed med rawplugs og skruer, som jeg sjældent oplever fra min side - ja, så kom der pludselig en "ny" krog i spisestuen! Det er blevet meget mere luftigt og rummeligt end tidligere... og jeg er vild med det!
(Nu er der jo så bare ledige vægge, hvor disse ting hang (eller hængte??)... hvem sagde skruen uden ende?)Ind er også flyttet den fineste cirkelranke fra Lisa Grue, som jeg længe har sukket efter... den er virkelig fin, også når julen er ovre er jeg sikker på...

Og så fandt jeg endeligt lyserøde tulipaner... yndlingsblomsten:)


Maj♥

6 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint... og UH! hvor jeg kender den fornemmelse - har selv ligget 3 dage nu og rastløsheden er ved at tage over, men må desværre sande at min energi på ingen måde endnu er hvor jeg kan gå i krig med noget som helst. .. er helt vild med cirkel ranken ;)

  SvarSlet
 2. Ser skønt ud - dejlige billeder :)

  SvarSlet
 3. Hvor bor I bare dejligt! ♡

  SvarSlet
 4. der kommer sikkert flere tulipaner i denne måned, - de er pludselig her, der og alle vegne. Sjovt som nogen forbinder den med julemåneden. jeg forbinder den med forår (og min føsdag, april).

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
 5. du er altså god til at hygge ... og lave "dimse" tableau´er

  SvarSlet
 6. Er godt nok vild med din mint-grønne stol! :-)

  (og alle de andre ting for den sags skyld)


  //Stine
  www.thenordicmood.blogspot.dk

  SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...