tirsdag den 27. september 2011

DIY på Dizzy Owl


Så fik jeg langt om længe taget mig sammen!! Efter en masse skønne forespørgsler her på bloggen og på min mail - så har jeg nu forsøgt at skrive opskriften på mine "Dizzy Owls" ned!
Søde Sara har lovet at se min opskrift igennem - så eventuelle rettelser kan (meget vel) forekomme på et senere tidspunkt! Men her kommer den!

Hækl 4 lm og saml til en ring med en km i første lm.
1. runde: Hækl 3 lm (=1stm) og 11 stm i ringen. Afslut med en km i sidste lm. (I alt 12 m)
2. runde: Hækl 3 lm (= 1 stm) samt 2 stm i hver m. Hækl en stm i km fra forrige omgang og afslut med en km i sidste lm. (I alt 24 m)
3. runde: Hækl 3 lm (= 1 stm), *hækl 1 stm i første m og 2 stm i næste maske* (gentag fra * til * hele vejen rundt). Hækl en stm i km fra forrige omgang og afslut med en km i sidste lm. (I alt 36 m)
4. runde: Hækl 3 lm (= 1 stm) samt 2 stm i hver m. Hækl en stm i km fra forrige omgang og afslut med en km i sidste lm. (I alt 72 m)
5.-9. runde: Fortsæt med en stm i hver m de næste fem runder. Alle runder starter med 3 lm (= 1 stm) og slutter med en km i første lm.
10. runde: Denne runde hækles i fastmasker.
11. runde: Denne runde hækles i stangmasker.
12. runde: Denne runde hækles i fastmasker.
13.-14. runde: Hækles i stangmasker.
15. runde: Tag ind med hver fjerde maske ved at hækle to m sammen.
16. runde: Hækles i stangmasker.
17. runde: Tag ind med hver fjerde maske ved at hækle to m sammen.
18.-20. runde: Hækles i stangmasker.
21. runde: Tag ind med hver fjerde maske ved at hækle to m sammen.
22.-24: Hækles i stangmasker.
25. runde: Denne runde "former" uglens ører! Ørerne laves ved gradvist at øge fra fm til hst til stm til dobbelt stm til tredobbelt stm og ned igen - dette gøres i begge sider! (Jeg hækler altid "lidt på slum," når jeg "freestyler" - det må I bære lidt over med indtil jeg har fået opskriften rettet igennem!!)

Nu fyldes uglen ud og toppen hækles sammen med fastmasker!

Øjne:
Hækles som 1.-3. runde!

Næbbet:
Begynd ved spidsen med 4 lm, 1 stm i startmasken, vend med 3 lm, 2 stm, vend med 3 lm, 3 stm, vend med 3 lm, 4 stm.

Håber I vil bære over med eventuelle fejl og mangler indtil jeg får lidt eksperthjælp!
Rigtig god fornøjelse! Ville bliver SUPER glad hvis I gider linke til min blog, når I bruger opskriften! (- Hvis den overhovedet kan læses...smil!)
Maj♥

59 kommentarer:

 1. Tusind tak Maj:)

  Jeg skulle aldrig have læst dette indlæg her fra morgenstuden af, nu gider jeg jo ikke og skal sidde i skolen til kl 15.30 - jeg vil hjem og hækle NU!!!1

  Jeg skal selvfølgelig nok linke til din blog når jeg har lavet en :) Og jeg skriver lige en kommentar her på indlæget så du kan se mit resultat :)

  SvarSlet
 2. nej hvor skønt... jeg har længe været forelsket i dine ugler... og håbet og håbet på at der kom en diy en dag.... 1000 tak.... så kan jeg komme igang når jeg er færdig med at hækle... :o)

  God dag..

  SvarSlet
 3. @Bilgaard: Nu håber jeg ikke opskriften skuffer :( Men god fornøjelse med den! Håber du kom igennem dagen...smil!

  @Mor Lotte: Dejligt du kan bruge den! Glæder mig til at se resultatet! Rigtig god dag til dig også!

  SvarSlet
 4. de er bare så fine, du har jo snart en hel familie
  www.muabi.dk / elisabeth

  SvarSlet
 5. Maj - nu har jeg lavet kroppen, og der var ingen problemer med at forstå opskriften :P Se resultatet her: http://bilgaardkreative.blogspot.com/2011/09/kan-i-gtte-det-nu.html
  Men jeg tænkte på om du blot hækler dem i bommuld nr. 8 og hvilken størrelse hækelnål du bruger, syntes nemlig min udgave virker lidt løs i forhold til din - men pyt, når den får øjne, tror jeg ikke det ses så tydeligt.

  SvarSlet
 6. @Bilgaard: Uh den ser da fin ud!! Jeg har hæklet i bomuldsgarn fra Søstrene Grene og brugt hæklenål nr. 2,5! Bruger som regel nål 2,5 til bomuld, som jeg ikke vil have blir' for løst!! Glæder mig til at se den, når den er "dullet" færdigt;)

  SvarSlet
 7. Maj, det bil jeg prøve næste gang. Jeg får først tid i næste uge igen, så min lillebror holder fødselsdag, hele weekenden, så hækelnålen må lige vente, da jeg også lige skal have lavet en taske færdig. Jeg vil prøve med 2,5 næste gang. Tak for svaret :)

  SvarSlet
 8. Ærh er ikke meget for at spørge...men betyder km kædemaske eller kantmaske og hvon laver man sån en? Skulle lige til at starte men nåede kun til første linie, bestemt ikke din skyld, jeg har bare kun hæklet tæpper med stangmasker og fastmasker :-D Så er MEGET NOVICE i at følge en opskrift!

  SvarSlet
 9. km betyder kædemaske! Du stikker nålen igennem "næste" maske, slår om, og trækker igennem begge masker, som du har på nålen!! Hvis min forklaring ikke duer, så google kædemaske - er sikker på der ligger en video et sted!! God fornøjelse!!

  SvarSlet
 10. Så fik jeg lave en "Dizzy Owl", har fulgt din blog et stykke tid, så blev helt glad da jeg så du havde lavet en Diy på de skønne ugler, er jo kun fantasien der sætter grænsen.
  Denne skal bruges til en barselsgave til en skøn pædagog i min søns børnehave.
  Tak for DIY :O)
  Mvh Diana
  www.denledigestund.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Selv tak Diana! Skøn ugle du har fået lavet! Totalt retro-lækker!!!

  SvarSlet
 12. Den skal da prøves og helst i dag ... men jeg tror ikke tiden tillader det. Men jeg kan da starte ...
  Tak for at du deler med os :)

  SvarSlet
 13. Tak, Maj, fordi du delte din opskrift med os!
  En Dizzy Owl kommer på min 'to do-liste', og når jeg engang får den kreeret, skal jeg selvfølgelig nok linke til dig. :-)

  SvarSlet
 14. http://musseolsenjensen.blogspot.com/2011/10/dizzy-owl.html Her er min Dizzy Owl, tak for lån!

  SvarSlet
 15. Så har jeg også prøvet kræfter med uglen - og der skal laves mange flere:D

  http://fantelastika.blogspot.com/2011/11/dizzy-owl-la-mig.html

  SvarSlet
 16. hej maj jeg har brugt din opskrift og fået lavet en ugle til min mor i julegave og hun blev helt vildt glad for den, jeg er en pige på 16 år der elsker at være kreativ. ville hører om det kunne være muligt at du kunne have eller lave en opskrift på en mindre ugle, jeg kan ikke selv se hvordan jeg skal gøre den mindre, men håber du kan hjælpe mig her :)
  - Nanna :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nanna!
   Du har sikkert allerede løst problemet - men jeg ville simpelthen bare forsøge mig med en "mindre" bund - og så hækle op af med færre indtagninger indtil den har den form du ønsker! Ikke megen hjælp, men har ikke selv forsøgt mig endnu:)

   Slet
  2. det er først lige idag jeg har bestemt mig for at prøve, men jeg har haft det med at læse din opskrift forkert, så den første jeg fik lavet kom jeg til at lave "4 gange" hvis man kan kalde det det, men har stadig svært ved starten og fået min mormor til at starte hvis jeg har haft prøvet nogle par gange nok. men en super dejlig opskrift skal se om jeg kan lave en lille "familie" til min mor som pynt på vores nye badeværelse. men så prøver jeg mig frem med det du har skrevet ;-)
   -Nanna :-)

   Slet
 17. ELSKER ugler... og jeg er så forelsket i dine Dizzy Owls (fedt navn) og jeg håber det er ok at jeg låner dit billede til min blog.. skal nok linke til din side slf...
  mvh mille

  SvarSlet
 18. Den må jeg simpelthen prøve på et tidspunkt. De er skønne. Jeg melder mig lige som fast læser, så jeg har styr på dine ugler :-)

  SvarSlet
 19. Hej Maj.
  Jeg er bare faldet pladask for dine ugler :-) Dog vil jeg gerne høre hvad du har brugt som fyld? Jeg har brugt vat, men jeg er ikke helt tilfreds med resultatet. mvh Berith.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berith!
   Jeg bruger pladevat, som jeg skærer i mindre stykker! Har hørt nogle som også har god erfaring med engangsvaskeklude!!!

   Slet
 20. Hej Maj. Super søde ugler. Jeg har hæklet krop og øjne og skal nu til det sorte i øjnene. Er nybegynder, så er lidt i tvivl. Er det bare en omgang stangmasker? Tak fordi du deler opskriften med os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - bedre sent end aldrig - du har sikkert løst problemet!
   Men ja, bare en omgang stangmasker:)

   Slet
 21. Hej Maj!
  TUSIND tak for den skønne opskrift. Uglen Barney er blevet produceret i dag, og du kan se ham her: http://ablogbyawoman.blogspot.com/2012/03/i-give-you-barney.html

  SvarSlet
 22. Er helt vild med de kære ugler - de skal vist afprøves :-)

  Takker for opskriften, skønt at dele ideer og inspirationer

  kreabondegaard.blogspot.com

  SvarSlet
 23. Hej Maj
  Hvor er dine ugler bare for seje og nu har jeg lavet så mange af dem i forskellige varianter, har dog lavet lidt om på din opskrift, men udgangspunktet er stadig din ugle og de er blevet lavet så små så de kan stå i min sættekasse og så store så de kan bruges som dørstopper - TUSIND TAK for den fede ide og opskrift

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sus!
   Jamen selv tak - hvor lyder det skønt med flere størrelser på Dizzy Owls - de må være vildt skønne i mini-udgaven:) Send gerne billeder til min mail:)

   Slet
 24. Så fik jeg endelig lavet min første "dizzy owl" :-)
  Du kan se den på min blog. Tak for DIY'en - jeg tror at det bliver den første af flere...

  SvarSlet
 25. De er simpelthen så skønne, de ugler! Har lige lagt et billede op på min blog af den seneste :)
  Er pt. i gang med en "familie" til min tante, bestående af 2 store og 3 alm. - den størrelse du har lagt ind her - og 1 lille :)
  Tusind tak til dig!

  http://ablogbyawoman.blogspot.dk/2012/07/sidste-skud-pa-stammen.html <- Ugla

  SvarSlet
 26. Hvor er de bare kære dine ugler :)

  SvarSlet
 27. Er i den grad hæklebegynder...men dine ugler er jeg nødt til at forsøge mig med:)

  SvarSlet
 28. De er bare SÅ skønne! Jeg var egentlig på jagt efter en anden opskrift på en ugle, men da jeg billedegooglede, faldt jeg for netop din Dizzy Owl.
  I denne weekend har jeg hæklet løs, og det er der kommet denne ugle ud af

  http://photomusen.blogspot.dk/2013/08/mit-frste-hklede-dyr-blev-en.html


  Tusind tak fordi du delte denne skønne opskrift!

  SvarSlet
 29. Hej :-)
  Jeg har brugt din DIY og her er link til min blog: http://madebymadvig.blogspot.dk/2013/11/sy-til-din-baby-hklet-ugle_9.html
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 30. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet
 31. Cara mengobati kutil Kelamin dengan menggunakan obat kutil Kelamin Alami Alami Tanpa Operasi kutil yang ada di alat kemaluan rontok Solusi yang tepat untuk mengobati penyakit wasir tanpa harus operasi, menggunakan obat wasir  Paling ampuh dari De Nature dan terbaik ada hanya di http://obatwasirme.blogspot.com untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan wasir silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan (BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlet
 32. Cara mengobati kutil di kemaluan Tanpa Operasi dengan menggunakan obat kutil kelamin tradisional aman bagi wanita serta ibu yang sedang hamil untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan kutil kelamin silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.

  SvarSlet
 33. Wasir yang sudah parah di tandai dengan benjolan di anus yang sudah menonjol keluar, dan biasanya di lakukan operasi untuk mengobati wasir tersebut. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos adapun cara mengobati wasir Luar tanpa operasi yaitu menggunakan pengobatant radisional. yang sudah di ketahui secara turun temurun oleh bagian dari masyarakat di indonesia.

  SvarSlet
 34. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 35. Informasi tentang pengobatan ambeienberdarah dengan menggunakan bahan-bahan alami dari ektra dun ungu, mahkota dewa serta kunyit putihyang 100% tidak mengandung bahan kima, di jamin aman di konsumsi dan tidak menimbulkan efek samping. ambeienBerdarah adalah suatu penyakit yang terjadi pada anus di mana bibir anus mengalami bengkak yang di sertai pendarahan. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos. Penyakit wasir atau sering di sebut ambeien ini tidak hnya memberikan rasa sakit pada penderitanya, tetapi juga memberikan rasa minder dan mau karena mengidap penyakit wasir atau ambeien.

  SvarSlet
 36. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss.Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar. Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi. Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir, Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 37. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 38. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 39. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 40. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlet
 41. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 42. Initial treatment for mild to moderate disease consists of increasing fiber intake, oral fluids to maintain hydration, NSAIDs to help with pain, and rest. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss A number of minor procedures may be performed if symptoms are severe or do not improve with conservative management. Surgery is reserved for those who fail to improve following these measures. Up to half of people may experience problems with hemorrhoids at some point in their lives. Outcomes are usually good.

  SvarSlet
 43. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...