En af mine sommerfavoritter har alle dage været koldskål.
Jeg har altid lavet den selv, da dem man køber enten smager alt for sødt eller alt for surt til min smag.
Derfor var det ikke så besværligt at tilpasse opskriften, så den blev en anelse mere lchf-venlig.
8 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukrin
8 dråber stevia
1 liter økologisk kærnemælk
1 liter økologisk tykmælk eller ymer
1/4 liter økologisk piskefløde
1 tsk vanillepulver
Skallen fra 1-2 økologiske citroner
Jeg pisker æggeblommerne godt med sukrin/stevia og vanille. Når massen er tyk og ensartet rører jeg kærnemælk, tykmælk og citronskal i. Herefter pisker jeg fløden semi-stiv (smukt udtryk!) og vender den i resten. På køl og velbekommen!
Jeg spiste min med bananer og mandler på toppen.
Maj♥
Ser dælme lækkert ud - har du prøvet at lave den med udelukkende sukrin??
SvarSletNiksen - men det er jeg sikker på snildt lader sig gøre! Jeg vil råde til at smage til, så den passer perfekt til ens smagsløg;)Den er drøn-lækker!!
SletNøj, den ser lækker ud. Tyk og cremet.
SvarSletFine tallerkener! Det er Bing & Grøndahl blå tone hotel ikke sandt? Har du gode tricks til, hvor de kan fåes?
SvarSlet