Vores gas-kogeplade har strejket hele dagen... Så gode råd var dyre, da kyllingen var taget op til home-made kyllinge-nuggets!!! (Som skal steges på panden!!!)
I stedet måtte der improviseres - hvilket resulterede i kylling i parmaskinke på bund af kartofler, gulerødder, rødløg og tomater og med parmasan/(ris)fløde blanding over!! Som dip blev det til lækker øko-mayo rørt op med chili - Mmmh!!
ÅÅÅÅH, det ser lækkert ud! Det ser endda DRØN lækkert ud! Til en anden gang laver jeg altid bare nuggets i ovnen, og de bliver super sprøde og lækre:-)
SvarSletPanikmad lyder da ikke helt ringe i den udgave ;)
SvarSletDet lyder og ser rigtig lækkert ud. Hvor lang tid gav du det ca. i ovnen?
SvarSletLækkert!
SvarSletEndelig kan jeg skrive kommentarer. Du har en super hyggelig blog :-)
Kig forbi http://mutti-spagutti.blogspot.com
@Finurligheden: Tak skal du have! Det smagte også super godt:) Frøkenen skal helst have sine nuggets stegt i en ordentlig gang kokosolie - derfor måtte menuen ændres lidt:)
SvarSlet@Flet og sjov: Det var det bestemt heller ikke:)
@Malene: Det fik 45 min i ovnen på 175 grader varmluft! Kartoflerne blev lige tilpas færdige og kyllingen ikke tør:)
@Mutti Spagutti: Tusind tak - dejligt du har lyst til at læse med:)Vil bestemt kigge forbi!