Jeg har fået et par forespørgsler på en opskrift på de meget brugte (her i hjemmet) hvidkålspandekager. Pandekagerne er drøn nemme og super lækre. Vi spiser dem til morgen, som omeletter, til frokost i stedet for brød og til aftens i stedet for fx burgerboller. Det skønne ved dem er, at de bliver ligeså gode med blomkål, grønne bønner eller lignende. Jeg laver som regel en god stak og opbevarer dem på køl.
400-500g hvidkål (blomkål, broccoli, bønner eller andet)
4 æg
1 spsk fiberhusk
Salt og peber
Evt. 1 tsk gurkemeje
1 godt skvæt olivenolie
Ingredienserne blendes godt og steges i smør eller kokosolie på en pande, som amerikanske pandekager. Jeg kan ca have tre på panden af gangen!
Velbekommen!
Maj♥
Tak! Det skal prøves, når jeg kommer hjem fra Sverige på søndag :-)
SvarSletHåber du synes lige så godt om dem som mig;)
SletRigtig god tur til Sverige;)
Spændende... (sagde skeptikeren)
SvarSletJeg må hellere prøve - For det viser sig garanteret at jeg er vild med dem ;0)
Hihi - jeg har ALTID afskyet kål... men det er super sundt for frøkenen... og nu er jeg faktisk ellevild med det;) Særlig godt når det er blendet til ukendelighed og viklet godt ind i æg og krydderier;)
SletThis looks super delicious! Thank you for sharing :) xo
SvarSletYou're welcome Susi... if you understand any of it;)
SletNøøøøj, dem skal vi have lavet en stak af. Bliver bare lige nødt til at spørge dig, koger du kålen først eller skal det bare mixes råt? :)
SvarSletGlæder mig til at prøve dem.
-Ditte.
Det skal I gøre!! De er vanedannende;)Jeg bruger kålen rå!
SletGod fornøjelse;)