torsdag den 4. april 2013

Opskrift på hvidkålspandekager...

Jeg har fået et par forespørgsler på en opskrift på de meget brugte (her i hjemmet) hvidkålspandekager. Pandekagerne er drøn nemme og super lækre. Vi spiser dem til morgen, som omeletter, til frokost i stedet for brød og til aftens i stedet for fx burgerboller. Det skønne ved dem er, at de bliver ligeså gode med blomkål, grønne bønner eller lignende. Jeg laver som regel en god stak og opbevarer dem på køl.

400-500g hvidkål (blomkål, broccoli, bønner eller andet)
4 æg
1 spsk fiberhusk
Salt og peber
Evt. 1 tsk gurkemeje
1 godt skvæt olivenolie

Ingredienserne blendes godt og steges i smør eller kokosolie på en pande, som amerikanske pandekager. Jeg kan ca have tre på panden af gangen!



Velbekommen!
Maj♥

8 kommentarer:

  1. Tak! Det skal prøves, når jeg kommer hjem fra Sverige på søndag :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber du synes lige så godt om dem som mig;)
      Rigtig god tur til Sverige;)

      Slet
  2. Spændende... (sagde skeptikeren)

    Jeg må hellere prøve - For det viser sig garanteret at jeg er vild med dem ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi - jeg har ALTID afskyet kål... men det er super sundt for frøkenen... og nu er jeg faktisk ellevild med det;) Særlig godt når det er blendet til ukendelighed og viklet godt ind i æg og krydderier;)

      Slet
  3. This looks super delicious! Thank you for sharing :) xo

    SvarSlet
    Svar
    1. You're welcome Susi... if you understand any of it;)

      Slet
  4. Nøøøøj, dem skal vi have lavet en stak af. Bliver bare lige nødt til at spørge dig, koger du kålen først eller skal det bare mixes råt? :)
    Glæder mig til at prøve dem.
    -Ditte.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal I gøre!! De er vanedannende;)Jeg bruger kålen rå!
      God fornøjelse;)

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)