søndag den 28. august 2011

Lækre små langtidsbagte tomater...


MUMS!!! Min mor kom med en posefuld cherrytomater den anden dag - og de blev her til formiddag forvandlet til et skønt glas semi-dried tomater i olivenolie!

De er fantastiske i madpakken ovenpå lidt kylling, god spegepølse eller skinke!
Og så er de 100% frøken-venlige!


Tomaterne skyldes og skæres i halve - lægges på en bageplade med bagepapir!
Olivenolie blandes med hvidløg og chili, som dryppes over tomaterne! Drysses med havsalt og bages i ovnen ved 150 grader i en times tid!

Fyldes i et skoldet glas og overhældes med olivenolie!
Holder ca. 1 uges tid - der er de i hvert fald spist hos os;)

1 kommentar:

  1. Mmm, det lyder lækkert. Det må vi vist hellere prøve på et tidspunkt :-)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)