tirsdag den 12. juli 2011

Hjemmelavet pesto...


Det smager jo altså bare bedre - og da min basilikum nær var kravlet ud af potten, tænkte jeg at tiden var inde!

En masse basilikum (svarende til ca to små potter fra supermarkedet!!)
100-150g hasselnødder
100 g revet parmasan
3-4 dl olivenolie (til konsistensen er som ønsket!)
Havsalt
Blendes og hældes på skoldede glas - fyld olie op til kanten af glasset (så holdet det sig længere uåbnet!)
Jeg har puttet et fed hvidløg ned i hvert glas til at give lidt smag! Mums!

3 kommentarer:

  1. Mums det ser lækkert ud, jeg er også igang i køkkenet i dag, koge, sylte, bage. Hvor lang tid kan det holde sig når du gør sådan, jeg plejer nemlig at lave frisk hver gang, men det ville jo være dejlig, hvis man kan lave en stor potion når der er meget basilikum.

    SvarSlet
  2. Jeg må straks i gang. Min basilikum er nemlig også ved at kravle ud af drivhuset. Jeg vil også gerne vide, hvor lang tid det kan holde sig i køleskabet.

    SvarSlet
  3. Det kan ikke holde sig alt for længe - to uger på køl uåbnet, da det er finthakket og ikke er opvarmet! Men vi får det også hurtigt spist, da vi får det næsten hver aften! Har hørt at nogen har succes med at fryse det ned, har dog aldrig prøvet det selv!! Håber det kunne bruges lidt!!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)