lørdag den 12. oktober 2013

Små forandringer... #2


I den modsatte side af køkkenet er der også sket et par små forandringer.
For det første er mit stole-projekt blevet færdigt. Er glad for jeg valgte den smukke grå farve, som passer perfekt til lammeskindet og den fine pude syet af hende her!

Desuden er der flyttet en ny "bedste ven ind" på køkkenbordet. Min ellers også elskede Dolce Gusto maskine er blevet skiftet ud med en (i det lange løb) billigere Nespresso maskine. Tror aldrig jeg har drukket så god kaffe før hjemme i min egen sofa, som jeg gør nu!!! Og det er altså lækkert!
I weekenden skal jeg så have kastet mig ud i kapsel bestilingen, og har fundet nogle øko-kapsler jeg vil forsøge mig med - de hedder "Cap mundo Copaiba" - er der mon nogen af jer der kender dem?






Der er altså stadig et "hækle-indlæg" på vej - jeg venter på bare meget tålmodigt på nogle bedre lysforhold til at tage billeder.
(De billeder jeg har brugt her er nogle dage gamle!)

Rigtig god weekend.
Maj♥

22 kommentarer:

  1. Nespressoen er helt og aldeles uundværlig herhjemme. Elkser deres variation i intensistet og elsker de Limited Editions, som stort set hver gang er fantastiske!

    Hvor ser det drøn godt ud jeres hjørne og jeg er helt enig med dig... den grå stol ser godt ud! God weekend

    SvarSlet
    Svar
    1. Uha limited editions - det må jeg holde øje med;) Og tusind tak! God weekend til dig og dine.

      Slet
  2. Sikke lækkert du bor! smuk stol..

    Og så kender jeg godt det med lyset - selv om det nu som oftest ikke stopper mig, så er det alligevel en tand for gråt i disse dage til at tage billeder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Karen. Ja, det grå lys indbyder jo heldigvis til meget andet end at tage billeder. Stearinlys er en af de skønne ting. Idag skinner solen dog her hvor vi bor - så NU skal der knipses hækle-billeder;)

      Slet
  3. Der er så smukt hjemme hos dig! :)
    Er dybt misundelig på din nye nespresso maskine! Herhjemme mener manden ikke, at det er en prioritet da han er ligeglad med special kaffe, så længe han bare kan lave det almindelige på maskinen.. Jeg drømmer videre og håber jeg får råd til en efter jul ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Henriette. Ja, herhjemme er det kun mig, som drikker kaffe. Så en almindelig kaffemaskine er slet ikke nødvendigt. Så da jeg var så heldig og få lidt overarbejde udbetalt, så måtte der investeres i en Nespresso-bandit;)

      Slet
  4. Jeg er impontert, og jeg elsker din/jeres indretning.. Den er så perfekt uden ud virke opstillet og upersonlig.. Hatten af, du er virkelig dygtigt til og sammensætte så det bliver helt perfekt..
    Jeg ville godt eje bare lidt af din sans for indretning, og en god sum penge til og gøre det for..

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh Camilla - nu bliver jeg lettere rosa i kinderne. Tusind tak for de fine ord!
      Hygger mig i den grad med indretningen, og så er jeg vild med blandingen af masser af loppefund og nogle nyere sager ind imellem. Nåh ja - og så er jeg lettere tosset med pasteller;)

      Slet
  5. Det ser så fint ud. Jeg viste min mand billedet med tavle kalenderen og til min store overraskelse var han med på at vi køber sådan en :-) det havde jeg ikke troet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Wuuuhuuu - fedt, fedt, fedt! Den bliver I glade for.
      Når først den frygtelig ophængnings proces er ovre, så er den det hele værd;)

      Slet
    2. Er den da meget svær at hænge op? Jeg skal ind og hente vores snart. Er den rullet sammen når man får den som ny, eller?

      Slet
    3. Ja, jeg synes den drillede en del! Men NU elsker jeg den igen;)
      Den er rullet sammen i et rør ja! Måske det er det der gør det!

      Slet
    4. Vores er kommet op idag og det var ingen let sag, men op kom den da. Vores var nærmere foldet end rullet og det skabte nogle problemer undervejs, da felterne havde tendens til at krølle lidt. De sidste to rækker måtte vi klippe op og sætte hvert felt på for sig. Det tog os næsten 2 timer.

      Slet
    5. Det er faktisk ikke godt nok i forhold til prisen! Jeg måtte også klippe den ud i mindre bider, og sætte den op på "slump!" Virkelig irriterende... Men forhåbentlig er I lige så glade for resultatet nu, som vi er herhjemme! At den så skal sidde der forevigt, fordi jeg nægter at sætte den op igen et andet sted, det er så en helt anden sag;)

      Slet
    6. Ja, godt ser det ud. Jeg synes bare ikke at det klæber særlig godt på væggen. Vi må vist lime det lidt grundigere på. Vi havde tjekket med fuglen inden og det gik fint. Du har ret i at standarden ikke lever op til prisen.

      Slet
  6. Må vi ikk se hele køkkenet, - det ligner jo noget fra et boligblad (kompliment!!...waauw! :)

    // Rikke //

    SvarSlet
    Svar
    1. Ih tusind tak Rikke;) Jo, det er må I gerne, men det er faktisk ikke særlig stort. Du kan se den anden vinkel på køkkenet i mit forrige indlæg. Det er enormt svært at tage billeder derude, da der altid er modlys fra vinduet! Hvis chancen byder sig skal jeg dog gerne forsøge.

      Slet
  7. Aj hvor ser det bare flot ud - jeg er vild med din stil ;) Hvad hedder den grå maling på stolen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Anja;) Den grå maling hedder "hav" og er fra Dyrup! Skøn maling og virkelig lækker at arbejde med. Har en super dækkeevne. Er pt igang med at male et bord i samme farve!

      Slet
  8. Ih, hvor ser der altså dejligt ud hjemme hos dig! Jeg er også misundelig på den nespresso der!!! :)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...