tirsdag den 10. september 2013

Et fantastisk lys...

Efterhånden er fem ud af underetagens syv rum nu blevet malet hvide!
Vores to stuer ligger placeret "inde midt i huset" uden egentlige vinduer, og selvom der kommer lys ind via de omkringliggende rum, så har stuerne aldrig været helt så lyse, som jeg kunne ønske mig! 
Men det er der i den grad blevet lavet om på efter den hvide maling har gjort sit indtog. Lyset bliver reflekteret på en helt anden måde og jeg ELSKER det!
Egentlig er der ikke sket de helt store indretningsmæssige ting, men tingene kommer bare ligesom mere til sin ret. Fx er det jo også blevet en sand fornøjelse at tage billeder!
Jeg er pt på uddannelse (PD matematikvejleder) og bruger en del tid i selskab med bøger og computer. Lysten til at bruge arbejdsværelset i sådan en sammenhæng  har alle dage været svingende, men lige for  tiden er der ingen tvivl om, hvor jeg helst vil opholde mig:)










Nyeste teak-loppefund // Happylights // Studietid // Yndlings opstillingen // En masse loppefund og arvestykker gemmer sig sædvanligvis bag ved lågerne // Musselmalede tallerkener // Kongeligt porcelæn fra svigermor // Lys, lys og atter lys // Tæpperne er klar til efteråret

Maj♥

6 kommentarer:

  1. Det ser så dejligt ud :-) Og slet ikke mørkt1

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Maria... Det er simpelthen en sand fornøjelse! Hvis jeg havde tid og overskud fik resten af rummene også en omgang!!

      Slet
  2. Det ser dejligt ud :-) Jeg har malet panel på en enkel væg i stuen (i forvejen hvidt, men slidt) og synes at panelet smiler til mig så meget frisker det op. Må se at komme videre med resten af stuen før det bliver alt for mørkt udenfor... :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemlig lige det - og det er så skønt når det er gjort:)

      Slet
  3. Sikke et skønt hjem du har :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Carina... er også virkelig glad for det!

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...