mandag den 27. maj 2013

Forvandlinger i stuen...

Bloggen forsømmes en del i denne tid...
Det betyder jo heldigvis bare, at der sker en del på andre områder!

Vores stue undergår lige for tiden en mindre forvandling - hvid maling, lidt nyt på væggene, et nyt sofabord og snart en ny sofa!
De (engang for lææææænge siden) hvide sofaer er 10 år gamle, og vi har endelig besluttet os for at få købt en ny. Den nye sofa (en grå hjørnesofa) ankommer dog først i midten af juni, så I får lige en stue-update, som her ser ud nu. Dejligt lyst og "pastellet"...smil!









Jeg har en del indlæg, der bare ligger og venter på at bliver skudt afsted, så forhåbentlig læses vi ved igen inden længe! 

Maj♥

9 kommentarer:

  1. Det ser super lækkert ud! Glæder mig til at se det med sofaen på plads! Jeg har faktisk kigget på et soabord magen til. Sjovt ik?!
    God søndag!
    Lykke

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lykke - jeg glæder mig sørme også!Må det blive uge 25 hurtigst muligt;)
      Hihi - hvad kan jeg sige! Vi har god smag os to;)

      Slet
  2. Ih hvor ser der dejligt ud! Jeg er allermest vild med det sort/hvide fotografi på det første billede øverst til venstre på billedvæggen.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Christina - ja, det billede bliver jeg heller aldrig træt af! Det er et portræt jeg selv tog af frøkenen ude i haven, da hun var bittelille;)

      Slet
  3. Er helt tosset med tapetet bag din kommode! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Connie - er også virkelig glad for det!! Købte det på Trendsales efter at have set det hos mortilmernee.blogspot.com!

      Slet
  4. Rigtig fine billeder og dejlig stemning. Jeg er vild med din detalje med at få dig selv med i spejlet. Super fed detalje:)
    god dag.

    Hilsen
    Maja/mayjay.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Maja! Det er da i hvert fald en måde og få "bloggeren" frem af sit skjul bare en gang imellem;) Synes det er super fedt, når andre bloggere deler billederne af dem selv ind imellem... er bare selv super dårlig til det!

      Slet
  5. Hej-hej. Jeg faldt lige over dit indlæg, da jeg sad og kiggede efter en lampe til min stue.
    Hvilken str. er din Normann Copenhagen lampe? :)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...