onsdag den 6. marts 2013

Lækkerier...

...skal der jo til!
De mørke og kolde måneder påvirker som altid min "lækkersult" - og særligt februar måned har været laaaang og kold og har i den grad krævet en god portion lækkerier!
(Dejligt at solen nu er vendt stille og roligt tilbage sammen med det spæde forår!!!)

Nåh - men altså behovet for "junkfood" og kage har altså været så stort, at jeg har været nødsaget til at finde og opfinde alternativer. Alternativerne har heldigvis også vist sig at være til glæde for resten af familien.


Den største succes har ubetinget været de "frøkenvenlige hotdogs," som smager fuldstændig fantastisk og som samtidigt mætter helt enormt!
Pølsebrødet/pandekagen er lavet på æg, kokosmælk, kokosfibre, gurkemeje, salt og peber. Kokosmælken sørger for at "pølsebrødet" får den der lidt søde smag, som man måske forbinder med almindelige pølsebrød. Tilbehøret er næsten som man kender det - gode pølser, agurkesalat, god mayo, hjemmerørt remo og ketchup. I stedet for ristede løg bruner vi løg på panden - hvilket smager helt fantastisk.

Janes skønne blomkålspizza er også en af favoritterne - til frøkenen udelader jeg dog at putte ost i "dejen!" Det bliver den egentlig ikke dårligere af - i stedet tilsætter jeg lidt fiberhusk til at holde sammen på det hele!


De frøkenvenlige pølsebrød laver jeg helt præcist af 5 æg, 1 stor dåse kokosmælk, 2 spsk kokosfibre, 1 spsk fiberhusk, 1 tsk gurkemeje, salt og peber. Det hele røres godt sammen og steges på panden i kokosolie.



En af mine personlige favoritter lige for tiden er denne nemme, nemme "æblekage!"
Den er på ingen måde frøkenvenlig, da den indeholder både smør og fløde, men den er til gengæld 100% mor-venlig...;)
Jeg skærer et par æbler (eller pærer) i både, og kommer dem i et fad. Derefter drysser jeg kanel, sukrin og mandler henover. Et par smørklatter på toppen og i ovnen 15 min ved 175 grader!
Så mangler der bare en god klat flødeskum på toppen!!
Maj♥

4 kommentarer:

  1. Oh I would totally eat all of this!!! I like it simple and yummy! ;) xo

    SvarSlet
    Svar
    1. It was very yummi - we try eating by the low-carb-high-fat principals!
      And this is alternatives to the "normal junkfood!"

      Slet
  2. Svar
    1. Den er virkelig god og VILDT nem!!!

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...