torsdag den 7. juni 2012

Min yndlings-hylde...


... må vist være "te-hylden" i køkkenet! Umiddelbart først og fremmest pga de mange lækre teer - MEN måske alligevel ALLERmest pga de skønne, farverige emballager!
Den lyseblå LØV-te er netop ankommet med posten, og skal afprøves sammen med frøkenen i eftermiddag! Hun kommer nemlig hjem fra bondegårdsbesøg med dagplejen!
(I samme pakke var også en ny øko-mayo lavet på koldpresset solsikkeolie - og kikærtemel, som skal bruges til et nyt brød til frøkenen - spændende, spændende!!)

- Tilbage til teen!!
Hvis teen smager bare halvt så godt, som bøtten ser ud - Ja, så blir' det uden tvivl min nye yndlingste:)






Hvad er din yndlingste??

8 kommentarer:

  1. Kan spotte den fine stelton kande på øverste hylde, du vandt til blogtræffet sidste år:-) Så fin! Og een af mine ynglingsthe'er er en pære/kvæde the, som jeg køber i Thevandshuset/Mosehuset lige uden for Borup. Så hvis du en dag kommer forbi Dyndet ved Borup, skal du helt sikkert køre forbi butikken:-) Ps. de har også en hjemmeside!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Stine....
      Jaaaa, nemlig - elsker den kande! Og mht. blogtræffet - gad vide om de finder på noget i år også?? Håber, håber, håber....
      Mmmh... ja., noget med pære kan da ikke være tosset - det er vist en side jeg må tjekke ud!!
      Jeg er selv lidt tosset med æble-te - og netop denne LØV-te skulle have et twist af æble!! Håber, håber, håber... smil!
      God dag til dig!!

      Slet
  2. Jeg dvæler stadig ved sweet-chai the´en fra Yoggi :)
    Lækker, lækker...

    SvarSlet
    Svar
    1. Den må vist prøves - har bare aldrig helt fundet ud af om det der chai-te skal blandes både med mælk og vand???

      Slet
  3. Min yndlings-te (eller i al fald en af mine favoritter) er uden tvivl 'Hvid Ananas te'. Desværre har jeg ikke set det så mange steder, men de har det hos A.C. Perch's Thehandel. Jeg elsker også at have fine tedåser stående fremme til at pynte. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder også lækkert - selvom jeg egentlig troede jeg var en rimelig "habil" tedrikker - Ja, så må jeg vist sande, at der er mange spændende udgaver, der skal prøves endnu:)

      Slet
  4. Åh den var straks sværere....jeg har (alt for) mange slags (tjek min tesamling her: http://enmorblivertil.blogspot.dk/2011/11/den-ydmyge-bolig.html) og kan have svært ved at vælge. Ofte bliver det den der står forrest - derfor må der byttes rundt ind imellem. Men er retglad for Orange Blossom Coconut, Grøn rabarber, Grøn jordbær/fløde og klassisk julete.
    Anna

    SvarSlet
  5. Den hylde ser nu også ret skøn ud. Min ynglings the er faktisk den blå Løv-the. Synes den smager herlig :)

    Kh Lena

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...