torsdag den 21. juni 2012

Hvad gør jeg....??


Kender I det med yndlingshjørner?
Jeg har flere af slagsen - Det første billede viser et af dem!
Elsker lyse rum, fyldt med sorte eller mørke kontraster og masser af pasteller!
- Nåh ja, og en pæon fra haven skader jo heller ikke på stemingen!


Men jeg er endt i lidt af et dilemma!
På de næste billeder ses mit "maler-hjørne" - som i perioder også fungerer som et ikke-maler-bord!
Elsker bordet med dets klapper og lille skuffe i enden - og jeg elsker faktisk også det "slidte" look, som bordet har.

- Og så alligevel går jeg og drømmer om at male det lysegult (samme farve som natbordene)! Det har været planen længe, men er alligevel lidt i tvivl, nu hvor malingen står klar - og der snart ikke er nogen vej tilbage:)
Forestiller mig bordet i lysegult med lidt smukke æsker iført tapet, og en "smuk" sort Kubus-stage, som kontrast (- Ja, altså jeg ønsker mig nemlig sådan en stage i fødselsgave...)!

Hvad tænker I?



Maj♥

16 kommentarer:

  1. Bordet er flot som det er, men lysegult ville lyse op. Du har mørke tæpper og jeres ovn er jo også sort, så det ville da være fiiint.. Selvom jeg synes at gult ved siden af sort - når det er så store flader - ikke er så godt sammen... Hæhæ du kan nok høre at jeg ikke kan komme med noget konstruktivt ;) men altså et gult bord er flot, måske bare ikke lige i det hjørne???

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi, jeg tror bare du understøtter mit dilemma, så er faktisk bare meget enig med dig!! Bortset fra, at jeg har en mindre kærlighed til lysegul/sort-kombien... åh ja, jeg må tænke, tænke lidt mere! Passer det ikke ind, er det værste der kan ske jo bare, at jeg må lave en mindre "rundflytning" med husets andre møbler... Og det kan jo være meget sjovt!!

      Slet
  2. Hejsa,

    Jeg ville male det (du kender jo min stil). Men kan godt forstå du er i tvivl. Har set nogen der kun maler bordplade eller ben kunne måske også være flot?! Jeg tror det ville være super flot med gule ben og ramme, rå bordplade og de pynteting du tænker på! Så får du lidt af begge ting ?
    Glæder mig til at se hvad du finder på?!
    Sommmerferie om lidt. Mulighed for kaffe ?
    Lykke

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lykke! Ja, det gør jeg bestemt OG jeg elsker den! Og efterhånden synes jeg også jeg er klar til lidt mere farverige møbler! Vil tænke nærmere over dit forslag med kun at male ben og ramme! Uanset hvad kan jeg jo altid starte med det, og så male resten efterfølgende, hvis jeg får mod på det!
      Sommerferie lige om lidt! Gudskelov! Og helt klart tid til kaffe! Jeg trænger til kaffe/hygge/sludre/hækle tid!!!
      Min morbror kommer og påbegynder at bygge træterrasse for os fra næste uge, så jeg finder lige ud af med ham, hvornår jeg "ikke er til gavn" og så har vi en kaffe-date!

      Slet
  3. Ups det er jo ikke et tæppe, det var sofaen som jeg så som et tæppe... Måske jeg skulle bruge mine briller ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Smil - tænkte godt det var det du mente! Først troede jeg, at du mente gulvtæppe og køkken-ovn, og så blev jeg helt forvirret!
      Tak for dine søde input i hvert fald! - Og god aften!

      Slet
  4. jeg synes bordet er flot som det står nu,men gul er også en rigtig flot farve, så du bliver ikke et hak klogere af min kommentar desværre:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak alligevel Lotte! Bliver altid glad for en kommentar:)

      Slet
  5. Jeg er med på begge hold :) (sorry)
    Elsker det rå træ op imod hvide vægge, men er jo også fan af den søde gule farve.... Så måske du skulle pakke bordet væk og finde et andet som du ku nænne at male... Ren win win :)
    Håber du får dit ønske opfyldt mht kubus stagen, vi fik den til bryllup og jeg ELSKER den!
    kh Libbie

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Libbie! Synes du kommer med en fantastisk idag i forbindelse med køb af NYT bord... Det tør jeg næsten ikke forelægge min kæreste...hihi! Tror nu nok det ender med at få lov at stå råt, som det er nu!
      Kh Maj

      Slet
  6. Nu har jeg læst dit indlæg to gange :-) Nåede ikke at kommentere første gang, og tænkte straks, at selvfølgelig skal det males, det kunne være super fedt.. Lige indtil jeg virkelig så efter på billederne, og fik dem op i stor udgave.
    Det er så meget sjæl/liv i det bord - det er som du skrive slidt på den meget fede og charmerende måde.
    Man kan se at der er en historie bag bordet - og det forsvinder hvis du maler det.

    Jeg mener stadig at et par tapetseret æsker og Kubus vil se rigtig flot ud på den...

    Så min ærlige mening, så vil det være en skam at male lige netop det bord...

    /Anita

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Anita - Jeg er efter en masse for/imod-tanker, nu også landet samme sted som dig! Jeg nænner simpelthen ikke at male bordet! I stedet tænker jeg at finde et gammelt skab/flueskab og male gult, som så kan pynte på bordet! Eller skifte stolen ud med en anden, som så kunne være lysegul!!!
      Bordet er fredet - men gult skal der ind!!!
      God weekend.
      Kh Maj

      Slet
  7. Jeg ville ikke male det - jeg synes bordet er så fint som det er. Jeg er også vild med den gule farver, men lige det dér bord er bare så flot fordi det står lidt råt og det kan jeg rigtig godt lide.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  8. Ikke male det...ER bare så flot i natur...Brug tiden til at sætte VÆV op i Søsters soveværelse...så kan du gå at tænke over det:-) KNUS

    SvarSlet
  9. Jeg elsker træ og især sådan noget der har en smuk patina (tror jeg det hedder). Jeg synes også det kan blive for meget med malede møbler, tror der er mange som fortryder det om 10 år, når det ikke længere er moderne :)

    SvarSlet
  10. Tusind tak for alle jeres input - som jeg skriver længere oppe kan jeg bekræfte at bordet IKKE bliver malet! I har virkelig ramt alle de tanker jeg selv har haft omkring bordets sjæl og patina - og det for man desværre nok ikke igen sådan uden lige! Bordet er officielt fredet - og jeg går gladeligt på loppemarked efter en lille hygsomt skab - Se det er nemlig bare win-win, som Binemor skriver:)
    God weekend allesammen!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...