fredag den 1. juni 2012

Hjæææææælp...



Så fik jeg hentet mine "indskudsborde" (og ikke indSKUBningsborde...smil) hos Genbrugen idag!
Men efter jeg er kommet hjem er jeg kommet virkelig i tvivl!!

Det var meningen jeg ville male dem i tre forskellige farver! Lilla (syrenfarvet) til det store, lyslilla til det midterste og lysegul til det lille!!


Er dog pludselig blevet meget i tvivl!!
Er det pænere i teak?? Skal de måske hellere males i samme farve??
Kunne godt bruge nogle andre øjne på sagen - hva' tænker I???

Gode ideer modtages med kyshånd:)

13 kommentarer:

  1. Hvor er de fine!
    Jeg ville foretrække dem som de er. Men afhængig af hvor de skal stå tror jeg også at de vil gøre sig smukt i farver :-).

    Hmm jeg var vist ikke til meget hjælp?

    SvarSlet
  2. Jeg synes også den er svær! De står faktisk rigtig fint i det oprindelige look, men kunne også godt se dem malet i 1 farve. Kunne dog også godt lide idéen med at male dem i flere farve, men ved eftertanke bliver det måske for "spraglet"?!

    SvarSlet
  3. Jeg er altså også ret vild med teaktræ, synes det er så flot. Men kan godt forstå, at du har lyst til at gøre et eller andet. Jeg stod i samme dilemma med en lille skammel, som jeg valgte at give sokker, se evt. dette inlæg http://leizysbarslerier.blogspot.dk/2011/08/perleblogger-skammel-i-nye-klder.html. Glæder mig til at se hvad du finder på :o)

    SvarSlet
  4. Hvor sjovt - endnu et af dine fund har jeg. De 3 borde er arvet efter mine svigerforældre. De trænger til en renovering og jeg tror, at jeg vil male dem. Idéen med de 3 farver er sjov :-)

    SvarSlet
  5. Jeg ville male dem - men nu er jeg heller ikke særlig vild med teak - og synes ideen med de tre farver er vildt sjov - får helt lyst til selv at finde et lignende bord at lege med maling på ;)

    Kh Karina

    SvarSlet
  6. Jeg stemmer helt klart på teak- jeg synes de er så smukke, som de e r.. Tillykke med dit fund!

    SvarSlet
  7. De er meget smukke som de er, du kan evt. slibe dem, så de bliver rigtig fine, og så male benene i farver, eller bordpladerne, hvis det er slidte. Så det bliver en fin blanding af teak og malet.

    SvarSlet
  8. Jeg ønsker mig brændende sådan et sæt, og ville klart foretrække dem i teak.. Måske med strikkede sokker på :-))

    SvarSlet
  9. Jeg synes, du skal holde fast i din første ide med de tre farver.
    Det tror jeg, vil være rigtig fint.
    God weekend!

    SvarSlet
  10. hvad med bare at male benene på bordene ? og bevare bordpladen som den er `?

    SvarSlet
  11. Tusind tak allesammen - fordi I gav jer tid til at hjælpe en "med-blogger i nød!" Særligt tak, for alle de fine idéer!! Flere af dem har virkelig sat nogle tanker igang i hovedet på mig - Men i første omgang får det nok lov at stå, som det er - i teak-træ! Efter det er blevet "dullet op" med lidt blade, lys og en vase - Ja, så synes jeg faktisk, at det er super fint, som det er! Smider et billede på bloggen i løbet af weekenden:)
    Rigtig god aften til jer alle!

    SvarSlet
  12. Vil også lige komme med en ide.... Min datter har også nogle, hun har malet dem råhvide og så har hun limet noget rigtig fed tapet på bordpladerne og givet dem 2 x lak. Og tro mig det ser fedt ud. Hilsen Birthe

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...