fredag den 22. juni 2012

Fredags-sandwich ovenpå en god dag...




Har haft en skøn eftermiddag i selskab med frøkenen og hendes mormor og morfar! Vi har hygget i haven med tæpper, madrasser, kolbøtter, kravle-øvelse, kaffe, smoothie - og bare nydt det fine vejr! Mormor var til med så sød, at ordne forhaven inden hun gik hjem :) 

Aftensmaden idag var super nem (som altid om fredagen, når frøkenens far kommer sent hjem) - menuen stod på Italienske sandwich med hjemmelavet pesto, parmaskinke, salsa og mozerella! Fyldet lægges på et lækkert ciabattabrød og kommes i ovnen til osten er smeltet og brødet er sprødt! Derefter fylder vi salat og tomat i og topper med en skøn dressing af skyr, god mayo, sennep, frisk basilikum, salt , peber og lidt agavesirup.... Mums!

Hvad spiser I på en fredag??

6 kommentarer:

  1. Hvor lækkert!! Vi har fået boller i karry.. Lidt kedeligt, men det var bassemandens ønske.. :-)

    Kig forbi min blog og deltag i min give away hvis du har lyst.. ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh boller i karry - det er da en skøn ret! Og aaaalt for længe siden vi har fået den herhjemme:) Tak for inspiration!

      Slet
  2. Det lyder dejlig nemt og lækkert :-) fredag er enten en dag hvor vi får lidt ekstra eller også en dag hvor det skal være nemt fordi alle er lidt trætte. Så det kan være både og.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kender så udemærket dilemmaet! Vil så gerne fejre det er weekend med lidt lækkert, men samtidig er man oftest fuldstændig flad, når man når til fredag! Derfor har vi forsøgt (det glipper jo ind imellem) at indføre fredags-sandwich - med alt fra clubsandwich, Italienske, æg/rejer til hjemmelavede burgere! Lidt lækre råvarer så smager det jo bare super lækkert - og så spiser vi først efter kl 19 når frøkenen sover:)

      Slet
  3. Det var godt nok en temlig lækker fredags menu.... Den er mere lækker end det der ofte serveres her da....

    Idag stod den på biksemad....

    SvarSlet
    Svar
    1. Nu er biksemad da vist bestemt ikke at fornægte - Jeg bliver altid overrasket over hvor godt det egentligt smager! Det er som regel en ret, som manden i huset laver herhjemme (han elsker brasede kartofler...) - og jeg nyder det faktisk også hver gang:)

      Men fredag skal også være en nem dag - vi har en lokal smørrebrødsbiks, som virkelig også kan gøre en fredag nem og lækker... Desværre er det jo bare lige en anelse dyrere end en hjemmelavet sandwich - men ind i mellem er det altså super lækkert:)

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...