mandag den 18. juni 2012

Den første ærteblomst...

Jeg har været hjemme med en lille forkølet frøken idag! Mens hun sov til middag nåede jeg blandt andet at plukke den allerførste ærteblomst - og selvom den er lidt ensom i vasen, så måtte den med ind!


Vejret har været mystisk idag! Ret lunt, men til tider MEGET mørkt og blæsende - så der måtte naturligvis lidt lys på bordet (for at få mor til at flytte fokus fra tordenvejret - Det blir jeg bare aldrig god til!!!).



Ved siden af vasen kan anes to nye Anne Black greb - købt på udsalg på Giving.dk, sammen med nogle REL papirsklip!
Grebene skulle bruges til mine (idag) nymalede sengeborde - men har dog efterfølgende besluttet, at det bliver bedre med helt sorte knopper, så disse må gemmes til en anden lejlighed! Sengebordene er malet i den fineste lysegule farve, og tror det blir' drøngodt med sorte knopper som kontrast!
Glæder mig til at vise dem frem inden længe - sammen med en kommode jeg endelig fik tapetseret færdig i weekenden! Så nu kan jeg efterhånden krydse en del punkter af på min "før-ferien-to-do-liste!"

3 kommentarer:

  1. Ærteblomster er skønne og sikke dejlige farver :)

    SvarSlet
  2. Ja, de er ganske enkelt fantastiske:) Det tætteste man kommer på sommer, når nu vejret ikke rigtig er med på den:)

    SvarSlet
  3. Har kun et spørgsmål.. Hvor har du alle de møbler henne? Bor du på et palads? Er død misundelig.. Var i genbrug i dag, og der var de fineste teak-træs indeskudsborde, med de fedeste kakler i gul, grå og sort mønster.. Men jeg har ikke plads nogle steder.. De ville ellers være kanon fede som sofabord.. Måske jeg er nødt til at smutte ned og købe dem i morgen alligevel, og så bare mase dem ind et sted..

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...