søndag den 8. april 2012

En drøm hos Svigermor...


Endnu engang viser det sig, at min svigermor ligger inde med det vildeste retro-guf!!! Hun havde da intet mindre end en stor orange Lotus gryde stående i skabet!! Den er godt nok lidt slidt - men den vil klæ' mit udekøkken noget så grusomt - og blir' super god til fx at koge sommerens nye kartofler:)

14 kommentarer:

  1. Jeg er misundelig. også selv om det er en grim ting. haha. er på jagt efter sådan en gammel gryde. om den er med farver eller ej gjorde mig ikke noget. håber jeg en dag støver en op på genbrug. tillykke med den ;)

    SvarSlet
  2. Hvor er du altså heldig, og det skab de i tidligere indlæg, uhh jeg drømmer også om at finde en ligende.

    SvarSlet
  3. @Englen: Tusind tak - ja, jeg troede dæleme heller ikke mine egen øjne da hun fandt den frem af gemmerne!!

    @Ævlebævle: Mange tak - er også vildt glad for skabet! Gav måske også lidt mere for den end "nødvendigt" - men kunne ikke lade være! Faldt over et ligende hos mettesofie.dk igår aftes - men det er allerede reserveret - ellers havde det måske været noget for dig! Ellers tjek dba.dk - man har jo lov at være heldig:) God jagt!

    SvarSlet
  4. Den er fin :) vores dagplejemor har lotus gryder i sandkassen som ungerne leger med.. de er lidt medtaget nu, men det er lige før jeg tænker om jeg ikke skal tilbyde at bytte dem ud med en af mine gamle (helt almindelige) gryder ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Karina - Ja, det er vildt med den slags lopper - nogen vil give guld for det som andre bruger i mangel på bedre!!
      Men det er nu ret fantastisk alligevel - tænk, at finde "guld" i sandkassen!!

      Slet
  5. Du er heldigere end jeg - min svigerfamilie har så bare smidt alt det gode ud for nyligt, for de troede da ved Gud ikke, at nogle af os skulle have den fjerneste interesse i "gammelt lort" - AV! .-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja, sådan er det også med min egne forældre - de griner af alle de sager jeg slæber hjem, og som de selv har brugt krudt på at smide ud for år tilbage!
      MEN min svigermor derimod gemmer ALT - og har egentlig altid synes det var lidt for meget med hendes samler-mani...men ak, jeg blev klogere:)

      Slet
  6. Uha sådannet en fin gryde, var lige på rundtur i blog land, og faldt over din blog, og har gjort mig til fast læser, glæder mig til at følge din blog. ha en dejlig dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Velkommen til Louise - dejligt du har lyst til at læse med:)

      Slet
  7. Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
    2. Tak Anna! - Ja, det er helt vildt hvad folk kan have i gemmerne!! Er helt vild med din NOGET større lotus-samling!

      Slet
  8. De er så fine!!
    Har været ude og se på legehus til ungerne i dag, åbner og ser at i det ene hjørne lå der to smukke skåle med den sarte blå/turkis, jeg blev helt paf og sagde at vi er 100% interesseret i legehuset og at vi nok skal hente det med indhold og det hele. Var sgu bange for at de stemplede mig som tosse hvis jeg hev skålene ud og nu fortryder jeg STORT at jeg ikke gjorde det :(

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi - fantastisk!! Krydser fingre for at skålene er der endnu, når huset skal afhentes!! Men tør du ikke vente, så har du i hvert fald min (og sikkert en stor del af resten af bloglands) opbakning til at hente skålene før tid!! Smil!! Jeg mener bestemt ikke det gør dig til tosse!! Måske nærmere "loppe-entusiast!!"

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...