torsdag den 16. februar 2012

Torsdags to-do....

Ja det er en lang liste!! Frøkenen er hos mormor idag - så jeg kan få nået lidt herhjemme!! Har indtil videre malet to kommoder, pudset vinduer, plantet pelargonier om og beskåret dem - nu venter oprydning i kontoret, rengøring generelt og så skal jeg igang med at male to billeder - jeg har nemlig fået min første bestilling!!!! Super fedt!!!
God torsdag!

6 kommentarer:

  1. Hold da op du er aktiv!

    Dejligt at få en masse fra hånden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er altså bare super dejligt!
      Går og blir' lidt smågnaven når jeg kommer bagud på gøremålene:)

      Slet
  2. Åh, jeg ville også gerne ha' en hel dag uden børn, så jeg kunne komme i gang med den lange to-do-liste. Der er kun 14 dage til arbejdet kalder igen, men manden er hjemme på barsel fra på mandag, så må se om jeg ikke kan finde en dag, hvor det kan lykkes! God arbejdslyst:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Stine!
      Det forstår jeg virkelig godt - det er helt utroligt hvad man kan nå på fem-seks timer alene!!
      Og i sidste ende kommer det jo også ens børn tilgode, når de vender hjem til en mor med overskud!!
      Håber du finder tid til dine projekter - det gør da i hvert fald job-starten noget nemmere, hvis man føler man "er med" på hjemmefronten:)

      Slet
  3. Hvor skønt med en dag, hvor man kan være produktiv. Det savnes på en helt særlig måde, når man er vant til at have små frøkener på slæb. Skønne projekter lyder det også til - tillykke med bestillingen! JEg skal også sy bestillinger idag, et iPad-sleeve i Liberty og jeg glæder mig :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak - lyder spændende med dine Ipad-sleeves - så snart jeg finder på at købe en Ipad kunne jeg vist godt finde på at bestille et sleeve til - Elsker Liberty:)

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...