mandag den 6. februar 2012

Næste projekt....


- må være denne kommode!! Har lovet mig selv at købe den hvide maling i denne uge, så jeg forhåbentlig kan få malet i vinterferien og - hvis jeg er rigtig heldig - finde det rette tapet til skufferne!
Forestiller mig der skal være forskelligt tapet på hver skuffe - og i nogle afdæmpede farver - er lidt vild med disse to fra Ferm living...


ferm LIVING - Dotty tapet til børneværelset fra Fermferm LIVING - Harlequin, støvet grøn


- og så noget retro-blomstret i gul/brunt (som lige skal findes/opdages) og en lyseblå-blomstret rest jeg har i gemmerne! Ligger dog også inde med noget brunt Hollys tapet, som evt kunne erstatte det "uopdagede" retro-tapet!!

Hvad tænker I??
- Er meget åben for andre gode forslag til sammensætninger af tapet!!

4 kommentarer:

  1. ej altså -tænker bare hvor er det sjovt med den kommode.. Den har jeg osse fra min mors pigeværelse.. Jeg har taget benene af - men må da vist ha dem på igen, da den har det retro look så..
    God arbejdsprojekt..
    KH Iben

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Iben!
      Tusind tak - glæder mig også til at gå igang!
      Du har ret - den er nemlig totalt retro-lækker!!

      Slet
  2. Hvor bliver den smuk, når du får malet og tapetseret, og de tapeter du viser er SÅ smukke. Håber du vil vise et billede, når den er færdig. Skal nemlig selv til at ordne et gammelt karlekammerskab, og har brug for inspiration. Rigtig god arbejdslyst :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan du tro jeg gør!! Det er næsten halvdelen af fornøjelsen at dele sine færdige projekter, med mennesker, som har de samme interesser:)
      Pøj pøj med karlekammerskabet også!

      Slet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...