torsdag den 8. december 2011

Endelig...


...Blev det "rigtig" jul!!! Mine elskede røgfarvede kugler er kommet i vinduerne!! OG der er kommet lys på træerne ved hoveddøren!
Efter et par øv-dage, hvor humøret nærmede sig bundniveau - så synes jeg det stille og roligt er vendt tilbage igen! Frøkenen har været små-syg og det rammer mig altid hårdere end jeg regner med - føler at jeg bli'r fyldt op af de værste og kedeligste følelser og tanker - og det tager mig altid et par dage at få dem jaget bort igen! Men så et det jo bare dejligt, at man bor sammen med en skønt og positivt menneske OG har en lille pige med verdens skønneste grin! Og hun griner heldigvis allerede igen:)
Rigtig dejlig 7. December til jer derude!

4 kommentarer:

  1. Det er altid hårdt at have syge børn og man bliver også trængt lidt op i en krog i forhold til frihed og bevægelighed. Mega træls! Meget smukke kugler, som jeg godt kan forstå, du holder af :-)

    SvarSlet
  2. dejligt med det gode humør på vej igen, og jeg kunne forestille mig at dine smukke julekugler hjælper godt på det.
    Her i huset er jeg også nærmest hele december om at få det forskellige op, mangler stadig mine smukke kugler over vores køkken ø, så har er det ikke heeeeeelt rigtig jul endnu.

    PS: sikken en fantastisk adventskrans du har lavet, så smuk og helt anderledes.... ME LIKE ;o)

    SvarSlet
  3. Åh, jeg stod med nøjagtig det samme humør den anden dag. Fyldt op efter småsyge børn, kiropraktorbesøg med Astrid, alt for meget om ørerne osv.
    Men det hjælper lidt at få sat ord på det dårlige humør, så det kommer ud af systemet.
    Dejligt at både dig og frøkenen er på vej op igen:-)

    SvarSlet
  4. @Pimp me up: Mange tak for de søde ord - det varmer altid:)

    @Demselv: Ja, det er intet som kan flytte fokus fra "kedelig" tanker, som lidt nyt nips til boligen - eller gammelt julenips, som man bare ELSKER!! Synes faktisk også det er lidt hyggeligt at sprede julepyntningen lidt ud over hele måneden!

    @Stine: Hvor har du bar ret!! At få sat ord (og måske lidt tårer) på "øv-heden" er også det som virker for mig!! Så fylder det ikke så meget i hovedet længere:)
    Tak for tanken:)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...