tirsdag den 8. november 2011

Mere "pimp kontoret"...



Fandt disse lækre plastic-æsker i Netto! Lige dem jeg stod og manglede...
Så nu kan jeg nyde synet af det fine masking tape hele tiden!! Og farverige knapper skal jo heller ikke gemmes væk i en fjern skuffe!!

-Og så lige lidt flere hæklede glas-dimser!! Er bange for der er flere på vej... super nemme og hurtige at lave - og så pynter og hygger de helt vanvittigt synes jeg!!


Afleverer opgave torsdag - så håber på at fredag blir' dagen hvor jeg får tid til at endevende kontoret!
Hav en dejlig aften!
Maj

5 kommentarer:

  1. Det tegner da til at blive et rigtig lækkert kontor!

    Held og lykke med opgaven (med eller uden Bailey's) ;o)

    SvarSlet
  2. Det ser godt ud Maj - fandt du de æsker i Netto i denne uge!! Kunne godt bruge nogle flere selv- købte nogen for et par måneder siden, men har ikke set dem siden

    SvarSlet
  3. Glæder mig til at se det endelig resultat:-) Jeg glæder mig også til den dag, jeg skal til at indrette mit kontor. Og pøj pøj med opgaven!

    SvarSlet
  4. Hejsa,
    Det bliver så fint... Skønt.
    Tak for din kommentar på bloggen. Hvad siger du evt til en byttehandel.. Du får vest til din lækkermås og jeg en hue ala Maj til min lækkermås?

    Pøj pøj med opgaven.

    Lykke

    SvarSlet
  5. @pia: Tak søde Pia! Tror også det bli'r super lækkert! Og mht opgaven - så er dem næsten færdig - sidste halvdel skrevet helt uden Bailey:)

    @æblekinder: Jeg købte dem i søndags - men tror måske det var gamle varer! Jeg kan lige tjekke om der er flere på lager!!

    @Auvill: Tusind tak - det er altid dejligt at have lidt indretning tilgode!! Forresten så din datter meget fin ud i huen:) Kommentarerne drillede desværre mig lidt på din blog:(

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...