fredag den 18. november 2011

Besøg hos de "farlige" Søstre...


I onsdags var vi et smut til øjenlæge med frk. Fabulous (wuuuhuuu hendes skelen er stort set rettet op!!!) - og ingen tur til Næstved uden et besøg hos Søstrene - skulle jo "egentlig IKKE" have noget - men det lader sig IKKE gøre i den butik! Lidt jule-godter og lidt lækre farve-godter blev det til!!
Hos stof2000 fandt jeg det lækreste lilla garn - skal nemlig strikke en hue til en anden sød lille frøken - og hendes mor har ønsket lilla!! Håber hun bli'r tilfreds med det valgte garn:)



3 kommentarer:

  1. Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

    http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/

    SvarSlet
  2. Godt, at det er gået så fint fremad med Merles øjne:-) Jeg er også købt nogle af de små skåle. Jeg har dog brugt dem som adventsgaver til mine søstre og mor og lavet dem om til en fyrfadsstage. Jeg har måtte gi mig selv karæntene fra deres forretning, for jeg bruger alt for mange penge, når jeg kommer derind....

    SvarSlet
  3. Tror jeg må overvære karantænen for mit vedkommende også!! Lyder som om din familie har nogle skønne pakker i vente!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...