lørdag den 5. november 2011

Bailey-effekten...


Det lyder måske lettere åndsvagt - men da jeg igår morges mødtes med min "studiekammerat" for at skrive opgave - Ja, så opdagede vi til vores store rædsel af der ikke var mere mælk til kaffen!!!! Hva gør man så med flere timers opgave-skrivning forude?? Man kunne jo køre en tur i Fakta - eller snuppe den bailey, som stod "på mælkens plads" i køleskabet!!!
Og efter tre kopper kaffe med et skvæt bailey i... Ja så rullede lavinen! Ordene sprang nærmest frem på skærmen (og det skal siges at formuleringen ikke bar præg af kaffens indhold!!!) - senere på dagen finder jeg de fineste "svampe" til juletræet - til den halve pris af hvad de koster i min lokale yndlings nips-butik!!! - og til aftens løser jeg mysteriet om "løbemasker" og er fluks gået i krig med min skønne due-blå bolero!!!
Med fare for at lyde lettere alkoholiseret(!!!) - Så havde jeg nu aldrig troet, at nøglen til opgaveskrivning og andre mysterier skulle findes i et skvæt Bailey!!!!



Det skal siges, at jeg her til morgen har valgt at nøjes med et skvæt rismælk i kaffen - og jeg vil nu kaste mig over opgaven igen med håbet om, at rismælk har en lignede effekt!

God dag allesammen!
Maj

3 kommentarer:

  1. Det håber jeg så at rismælken havde, lidt katastrofalt at tænke på, at to kvinder måske bliver alkoholikere, fordi det er lettere at klare livets opgaver med et skvæt bailey.
    Jeg bruger kaffe med bailey om sommeren i campingvognen og jeg elsker den kombination.

    God lørdag til dig.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  2. Det er jo ren reklame for bailey... Måske du skulle skrive til dem ;o)
    Dejligt med de dage hvor tingene bare falder i hak, også selvom det er hjulpet lidt på vej af et skvæt bailey eller tre... Hihi

    :o) Karina

    SvarSlet
  3. @Lis: Tak søde Lis - rismælken havde en fortrinlig effekt! Godt vi næsten ALDRIG har bailey herhjemme:)Men ja, om sommeren - er det bare en lækker lille kølig sag:)

    @Karina: Hihi, det har ikke været min mening at agere reklame-søjle! Men ja, den slags dage er helt fantastiske!!!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...