søndag den 18. september 2011

"The sky is not The limit"



... Tror jeg billedet skal hedde!!
Endelig blev det færdigt og skal hænge på mit kontor er jeg blevet enig med mig selv om!! Det skal minde mig om, at stræbe efter det (i nogens øjne) uopnåelige - på arbejde såvel som i det private!!

"Uanset hvor overskyet det ser ud - så skinner solen altid på den anden side!"

Vi træner på livet løs med frøken Fabulous og hun bli'r stærkere og stærkere (og frækkere og frækkere)!! Det er uden tvivl det hele værd - men hold op hvor er det også hårdt til tider!! Det går stille og roligt op for mig hvorfor en af forældrene som regel går hjemme i forbindelse med hjemmetræning:(
Synes den sidste uge har trukket tænder ud!! Mange møder på jobbet, en masse læsning til den kommende syv-ugers diplomuddannnelse, indkøb, madlavning, rengøring og træning!!
Tingene hænger jo sammen, og nogle uger er jo altid bare værre end andre!! - hjemmetræning eller ej! Men frøkenen trives og det er i sig selv nok til, at man troligt klør på dag efter dag!
 Ønsker alle en dejlig søndag.
Maj

9 kommentarer:

  1. Hej Maj.
    Godt at høre, at du er ved godt mod.
    Jeg vil blot lige spørge, om du egentlig har 'offentliggjort' en opskrift på dine skønne Dizzy Owls? Måske er det bare mig, der er blind, men jeg kan slet ikke finde en...
    Og hvis du endnu ikke har lagt den ud, så forstår jeg da bare meget bedre, hvorfor jeg ikke kan finde den... :-)
    Rigtig god kommende uge til dig fra mig.

    SvarSlet
  2. Hvor er det skønt at høre, at træningen betaler sig! Og at du er optimitisk selvom det er hårdt - specielt når I begge arbejder. Hatten af for jer!

    Og hvor er det et skønt billede!
    God søndag aften til jer!

    SvarSlet
  3. Ja, træning betaler sig (sagde fyssen):-) Dejligt at høre, at I kan mærke at hun bliver bedre. Og er ikke i tvivl om, at I gør et kæmpe stykke arb, for at få en hverdag til at hænge sammen.
    Og hvor er billedet bare blevet rigtig godt med de sidste detaljer:-)

    SvarSlet
  4. @Farfalla: Tak skal du have! Ugle-opskriften lader vente på sig! Den er igang - men synes ikke helt jeg har kunnet samle mig om aftenen - da det kræver lidt koncentration for en "lav-en-hækle-opskrifts" -nybegynder...smil!
    Skal nok få rubbet neglene;) Også god uge til dig!

    @Bebe: Tusind tak - ja, så længe man kan se en effekt, så går alting meget lettere! God dag!

    @Auvill: Træning er den eneste løsning - så kan kun være enig med den kloge fys:) Glæden ved at se hende udvikle sig - er det der gør det hele muligt!!
    Er også blevet rigtig glad for billedet - må fluks igang med nogle flere. Tror jeg kunne blive rigtig hooked på det dersens med at male;)

    SvarSlet
  5. Sikke nogle flotte billeder :-)

    SvarSlet
  6. Tusind tak Trine;)Og velkommen til;)

    SvarSlet
  7. Hej Maj Jeg ved, du er lidt ophængt for tiden, men jeg har givet dig en blog award. Håber du finder tid til at modtage den:-) Kh Stine

    SvarSlet
  8. @Cecile: Tusind tak;)

    @Auvills: Mange tak - den vil jeg da meget gerne modtage! Hvor er det bare sødt af dig!!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...