fredag den 23. september 2011

Skole-fund...


Så blev jeg den heldige ejer af et gammelt skole-kort over verden!! Elsker det ganske enkelt! Har jagtet et længe - og var så heldig, at finde et i skolens kælder, som var blevet kasseret! Nu skal det pryde væggen i stuen inden alt for længe!!! Kan mærke hvordan jeg er totalt "hooked" på indretning og hygge lige for tiden!!
Så super fedt når man falder over den slag "guld!" Gad vide hvor jeg "falder over" noget billigt ferm-living tapet... tror desværre ikke de har den slags i skolens kælder!!!

6 kommentarer:

  1. Nøj hvor er det snyd :/ Her i huset ledes der på højtryk efter sådan et kort - måske man sku finde en skole og høre om de har et de vil af med :p

    SvarSlet
  2. Hej Bolette - du kan også tro jeg føler mig heldig! Har også selv søgt gennem længere tid! Men lidt god kage til pedellerne, var hvad der skulle til for mit vedkommende;)

    Håber du finder noget!!

    SvarSlet
  3. Åh, hvor henrivende!
    Jeg er også helt skør med gamle landkort. De kan være noget så smukke! Det er virkelig et guld-fund, du har gjort dig der...

    Og ang. det at være 'hooked' på indretning og hygge for tiden, så er det vel slet ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget efterår det er blevet den sidste måneds tid... Man længes helt efter at sidde under et varmt tæppe og hygge, når vejret raser sådan udenfor. Og så er det jo ganske naturligt, at man får lyst til at ændre lidt på det hele derhjemme, for nu opholder man sig jo også hjertens gerne indendøres... ;-)
    Rigtig god hygge-weekend til dig fra mig!

    SvarSlet
  4. @Farfalla: Hvor har du bare ret!!! Efterår indbyder til indendørs hygge - ligesåvel som foråret indbyder til "have-indretning" - ja, så indbyder efteråret til "bolig-indretning!" - Og hvor er det bare en fantastisk ting... Vi satte rumdelere op (en i gangen og en i kontoret) den ene aften - hvillket betød, at jeg kom aaaaalt for sent i seng! For der skulle selvfølgelig nipses og hygges lidt, bladene skulle lægges i en pæn stak, stoffet lægges sammen og inddeles i farver... Ahmen altså - hvor jeg elsker det!!
    Skøn weekend til dig også!!

    SvarSlet
  5. Tak, Maj.
    Og tak for dit besøg og skønne kommentar på min blog!

    SvarSlet
  6. Du er heldig..

    Jeg har en del af dem, skal blot tage mig sammen til at sy de ting jeg har klippet ud...

    Vil da lige sige at jeg er vild med dine hæklede ugler.. Der er skønne.

    Lone

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...