søndag den 14. august 2011

Store bagedag...

Idag har budt på det helt store bage-projekt i køkkenet!! 40 boller til min nye 4.kl, som skal bydes velkommen til mellemtrinnet imorgen - kurven står nu klar pakket med boller, hjemmelavet marmalade, solbærsaft og øko-smør!!

Der blev også bagt knækbrød á la frk. fabulous (minus gluten, sukker og mælk) - så jeg måtte lave lidt om på min (ellers) yndlingsopskrift - og brugte majmel og rismel i stedet for hvedemel - og hirsegryn i stedet for havregryn! Resultatet blev super godt - faktisk bedre og mere sprødt end de plejer! Fedt!!
Og frøkenen ÆLSKER dem - endnu mere fedt!!!


Sidst men ikke mindst blev det til to glutenfrie rugbrød (også til frøkenen) - var lidt spændt på forhånd - men det skulle vise sig at være det nemmeste rugbrød jeg nogensinde har bagt! Så nu glæder vi os til at smage det imorgen tidlig! (Det skal nemlig ligge og "hygge sig" i et fugtigt klæde indtil imorgen tidlig!!!)


Nu venter frøkenens poncho, som jeg regner med at gøre færdig i aften!!
Hyg, hyg derude!!

6 kommentarer:

  1. Hold da op, du har godt nok haft travlt :o) Sikke nogle heldige skolebørn, der får sådan en dejlig velkomst.

    SvarSlet
  2. Mmm, det ser så godt ud! Heldige børn, der får dig som lærer!!! ;o)

    SvarSlet
  3. Hvor ser det lækkert ud :o) Her har den også stået på masse af bagværk :o)
    Kh.

    SvarSlet
  4. Tak alle I søde damer!! Det er nu meget hyggeligt at have en undskyldning for at bure sig inde i køkkenet, når vejret er så KEDELIGT, som det er lige for tiden!! Duften af "nybagt" kan jo sprede solskin i maven, som intet andet!!! God aften!

    SvarSlet
  5. Hej Maj. Jeg kunne rigtig godt tænke mig opskriften på dit rugbrød. Jeg må ikke spise gluten, mælk og sukker da jeg har fruktose-intolerance. Det er rimelig nyt for mig, og jeg prøver mig stadig frem. Opskriften på rugbrødet lyder interessant. Er det muligt? Min mail er line.grafisk@sol.dk. Knus fra Line

    SvarSlet
  6. Hej Line! Ja puha, det kræver lige lidt tilvænning! Er også ret taknemmlig over at have læst hjemkundskab på seminariet i to år - det gjorde det lidt mindre besværligt!! Opskriften er fra bogen "kernesund familie mad"! Der er mange super gode påskrifter også på boller, sovse-jævninger også meget mere! Den kan købes på sundebørn.dk til 149kr!! Der er også mange opskrifter på lækkerier, som man godt må spise! Smil!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...