onsdag den 10. august 2011

Sofa-projekter...

... er hvad jeg beskæftiger mig med for tiden! Det er lige til at gå til - og når arbejdet starter mandag - skal det ikke kræve for meget tænkning, da der kun blir' tid til aften-krea!! Jeg er gået igang med et nyt tæppe til sofaen - lavet på samme måde, som frøkenens barnevognstæppe (bare uden blomster) - men denne gang i det lækre kauni-garn! Alle firkanterne skal "slutte" med en hvid omgang og hækles sammen med hvidt garn også! Tror det bli'r super lækkert!!



Og så er jeg i fulde sving med frøkenens efterårsponcho - kan i den forbindelse berette, at jeg ELSKER mine nye strikkepinde! De er vildt lækre! (- Ikke mindst for øjnene!!!)



6 kommentarer:

  1. hej
    fint ser det ud, lækket garn. spænde at se det færdigt. du får da hæklet en helt del for tiden, samt strikket tl den lille frøken... dejligt

    SvarSlet
  2. Super projekt - og ja, de pinde ser virkelig lækre ud:-)

    SvarSlet
  3. Vil også snart i gang med et hækleprojekt til sofaen. Er på udkig efter en opskrift på nogen lapper a la dine...er det mon en du vil dele!?

    SvarSlet
  4. Lækkert garn, og skønne pinde, glæder mig til at se frøkenens poncho.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  5. @Amstrik: Tjaa, jeg nyder bare stilheden før stormen - mandag kalder arbejdet igen - og plus frøkenens træning - ja, så blir' der nok ikke megen tid til krea...smil!

    @Marianne: Nyder faktisk også begge projekter rigtig meget - dejligt at have lidt forskelligt at tage sig til alt efter humør!

    @Malene: Det er også lige årstiden (!!!!) til den slags projekter!! Vil gerne dele opskriften, som jeg har "lært" af min veninde!! Forsøger mig med at skrive den i næste indlæg!

    @Bebe: Ja ikke - hygger mig også med det;)

    @Lis: Tak skal du have - det er også super godt at arbejde med! Og ponchoen er relativ "hurtug" da garnet er dejligt tykt!!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...