lørdag den 27. august 2011

Så kom de...

...mine helt egne mærker!!! Har set dem flere steder og synes det er en vildt fin måde at markere, når noget er "hjemmelavet!" De er bestilt fra en svensk hjemmeside - da der her var større mulighed for at variere skrift og symboler! Er de ikke blevet fine??
Jeg er i hvert fald super glad for dem - og når jeg i aften blir færdig med en kommende barsels-gave, vil jeg glæde mig til at sy en på!!

5 kommentarer:

  1. Hvor er de fine - hvilken hjemmeside var det? Jeg er ved at løbe tør fra mine mærker. Dem du har fået ser rigtig finde ud i vævningen :o)

    SvarSlet
  2. Jeg købte dem på siden www.minanamnband.se
    - det tog ca. 14 fra jeg bestilte og kan ikke huske prisen - men man blir' jo altid positivt overrasket af den svenske kurs;)

    SvarSlet
  3. Hej Lena! Tusind tak - vi har det rigtig godt! Træner for fuld udblæsning med den lille frøken;) - Og jeg skal nok sende en hæklet ugle i din retning...smil!!
    Hils "gutterne!"

    SvarSlet
  4. Hvor er de bare fine, jeg vil også ha'
    Må vist hellere bestille nogen til mig fluks.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  5. Jeg får også symærker fra samme firma, og er rigtig glade for dem. Fik førhen fra et dansk firma, men dem var jeg ikke nær så tilfreds med. De svenske er lidt dyrere, men jeg synes, der pengene er givet godt ud:-)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...