mandag den 1. august 2011

Fra min søde kollega...

Igår tikkede en besked ind med kaffe/pluk-selv-alt-hvad-du-ønsker-fra-min-have invitation fra min søde kollega! Jeg takkede ja - og se en lækkert udbytte det gav! Den hyggelige sludder over kaffen kan ikke illustreres med billedet - men det var super skønt - nu glæder jeg mig næsten til at starte arbejde igen!!!

Mht min give away, så udsætter jeg lige trækningen et par dage - er i fuld gang med at stable frøkenens træningsprogram på benene! Men senest onsdag!! Og beklager!!

7 kommentarer:

  1. Øjj det ser lækkert ud :)
    Tror alle er tålmodige og ikke mindst forstående over for at du udsætter den :)

    SvarSlet
  2. Ja ikke!! Fryseren er ny fyldt med 2 kg rabarber, 5 poser revet squash (lige til 5 tærter!!!) og en spandfuld bønner venter forude på at blive nippet, blancheret og så også i fryseren!! Hindbærene er blevet til et lille glas syltetøj - så nu kan der snildt bryde en mindre krig ud - så er vi klar!!!smil!
    Tak for din tålmodighed og forståelse;)

    SvarSlet
  3. Hvor ser det bare dejligt ud -s- Det smager altså bare bedre, når det er selv pluk -s-
    Og Give Awayén løber jo ingen steder -s- Der skal være plads til det hele :o)

    SvarSlet
  4. Fantastisk med sådanne kollegaer. Det lyder nu heller ikke så tosset de planer du har med udbyttet. Give Away'en løber ingen steder, Merle er da meget vigtigere!!! Go' arbejdslyst ;o)

    SvarSlet
  5. Hvor ser det lækkert ud:-) Og skøn blog du har!

    Hilsen en ny fast læser, som vist kender IRL;-)

    SvarSlet
  6. Det forstår vi da allesammen, og som flere skriver er Merle jo vigtigere end alt andet :-) Jeg blev virkelig rørt over dit indlæg om jeres Kokkedal-visit, hvor er det bare godt at I har mødt en person, der kan give jer den hjælp I behøver. Og ja, det bliver nok hårdt, men samtidig er det jo uden tvivl det værd for jer og jeres guldklump :-)
    PS. Åh, for en fantastisk 'høst' :-) Det er skønt at have fryseren fyldt med hjemmedyrkede sager!

    SvarSlet
  7. @Heidi Clara: Du har helt ret - selvpluk er bare super lækkert! Fik NYE kogte bønner til aftensmaden - mums siger jeg bare!!

    @Pia: Tak søde Pia!!

    @Mette: Velkommmen til "kendte" Mette - dejligt du har lyst til at læse med;)

    @Bebe: Mange tak for dine søde ord! Vi er også super positive og opsatte på at komme derudaf med den lille frøken - og efterhånden tager træningsprogrammet da også form! Og med et fyldt program i vente - er det jo lækkert med en fyldt fryser!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...