torsdag den 25. august 2011

Et lille besøg hos Søstrene...

Igår gik turen til Næstved - hvor frøkenen skulle MR scannes!! (Puha, to timers narkose var lige længe nok synes mor og far!!!) På vejen besøgte vi lidt familie og (naturligvis) Søstrene Grene!! Jeg fik købt de skønneste æsker (som Bar Wunderbar har sørget for, at få mig til at sukke efter...) og lidt lækre neon-sager til arbejdsværelset!! Købte også et stort lærred - så håber efteråret kommet til at bringe lidt malerstunder i kælderen!!



3 kommentarer:

  1. den er alt for farlig den butik:-) Og når man bor i byen, så bliver besøgene for ofte... Men fine sager, du har fået med hjem og håber frøkenes scanning gik, som den skulle:-)

    SvarSlet
  2. Ja farlig!!! Den er FRYGTELIG farlig/fantastisk... Jeg dækker mig flittigt ind under, at jeg "ikke kommer der så tit!!" Den holder vist efterhånden ikke vand mere;)
    Scanningen gik fint - svaret får vi torsdag i næste uge! Så det blir' spændende!
    - og tak ;)

    SvarSlet
  3. jeg har også lige været forbi søstrene grene og købe selvsamme krukker de er Så fine.. kom til at se hvad blogkvinden Wunderbar har lavet med sine krukker og det skal jeg også prøve :0) fin tape og tapet så har hun tryllet lækre unika krukker frem :0) Hilsen nanna

    www.troldemutter.blogspot.com

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...