torsdag den 7. juli 2011

Torsdags to da....

Så blev der torsdag og tid til at vise hvor mange to-do's som er nået! Og jeg synes faktisk det er gået meget godt... føler i hvert fald jeg har nået en masse - hvilket jo altid er en super fed fornemmelse;)

Et styks ny og lækker liggestol (hvori jeg allerede har hæklet et par gange...)




En forhave, som er fræset, revet, tromlet og hvor der er sået græs... (Her i hjemmet hylder vi regnvejr pt!)



Nymalede døre og vinduer... (Mangler desværre stadig at få fuget et par af dem indendørs - det må på listen igen!)


Den hæklede nøglering er påbegyndt, men desværre mangler jeg at indkøbe ringen til at montere på - men er godt tilfreds med resultatet so far (Har lavet klar til to!!)



Og ja, så¨fik jeg faktisk også gjort mit kommende vinter-halstørklæde færdigt - og jeg ELSKER det allerede!!


Det var denne torsdags to da - glæder mig vildt til at melde mig til næste uges to do - det må blive i aften!!
Hav en dejlig dag!!

8 kommentarer:

  1. Hold da op du er flittig- jeg er misundelig!
    Fedt at du blander både det kreative og gør det selv arbejdet- thumbs up! Glæder mig til dit næste projekt- mit er ikke klart endnu for denne uge...kom til at lave noget andet ....

    SvarSlet
  2. Hej Ellen! Synes faktisk også selv jeg har nået vildt meget - hvilket er det fede ved Mette's to do/da - man får synliggjort sine gøremål på en helt anden måde! Dog arbejder jeg sjældent i så højt et tempo, som i denne uge! Det må være begynder-iver! Mht at blande gør det selv og krea, så er det en nødvendighed - ellers har jeg tendens til at glemme fx at få fuget vinduer (skulle være gjort sudre år!!!) og i stedet finde hækletøjet frem!!
    - Kender godt det med at få lavet noget anden end planlagt! Hav en dejlig dag med masser af solskin - det har vi i hvert fald på Sydhavsøerne!!

    SvarSlet
  3. Guuud, hvor er den hæklede ugle i headeren fin! -tak fordi du kommenterede hos mig og viste mig vejen til din skønne blog - vil glæde mig til at læse med hos dig fremover:-)
    -btw så har jeg hele 3 liggestole magen til dine på vores terrasse som trænger til en overhaling (to af dem har slet ikke stof mere, det mørnede i vinters) så mon ikke de må på min to-do? ;-)

    SvarSlet
  4. Du har da godt nok været flittig, kan du ikke lave en DIY på hvodan du har lavet stolen, den er virkelig fin. jeg er også vild med de nøgleringe god ide, og tørklædet du er altså dygtig med den hækkelnål.

    SvarSlet
  5. Hold op hvor er du flittig og som andre skriver fedt med en kombi af praktiske /krea projekter. Det er så flot det hele og alene projektet med liggestolen må der da ligge nogle timer i...fedt det er streget nu :-)

    SvarSlet
  6. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer!

    @Frk.Tingeltangel: Er også rigtig glad for min fantasi-ugle (Dizzy Owl #1) - har planlagt, at der skal komme flere bl.a. Dizzy Nerd Owl (med briller), Dizzy Ninja Owl (med bind for øjnene) og et par andre - synes bare jeg har haft gang i så meget andet;) Mht. liggestolene så sidder/ligger man jo helt fabelagtigt i dem...smil!
    Tak fordi du har lyst til at læse med - det er jeg glad for!

    @Ævlebævle: Kuglerne (til nøgleringene) har jeg fundet opskriften på hos www.ThePukProject.blogspot.com - hun bruger dem til mange sjove ting!
    Liggestolene har jeg såmænd bare slebet og smurt med linolie! Stoffet har jeg købt i stof2000 og sømmet fast med nogle stifter jeg fandt i kærestens værksted...smil!

    @Westmose: Ja - det er jo takket være dit fantastiske tiltag, at jeg har fået udrettet disse ting! Tiden jeg har brugt på stolen kommer jo heldigvis mange gange igen, når den indtages med kaffe og hækletøj;)

    SvarSlet
  7. Gee - du har da godt nok nået meget - er spændt på at se dine nøgleringe færdige.

    SvarSlet
  8. Tak Camilla! Som skrevet ved jeg heller ikke hvad der er gået af mig;)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...