torsdag den 28. juli 2011

Torsdag to (not at all) da!!!



Det er hvad jeg kan fremvise til denne uges torsdags to da!!
"Dizzy flower-power owl" er begyndt og næsten færdig!!
Det gamle skab står stadig umalet (dog slebet) ude i den overdækkede terasse!
Frøkenens værelse er ryddet op og dullet op - MEN vi har først sat lister op idag, så maler imorgen og SÅ kommer billederne!!!

Alt i alt har jeg ikke nået en hujende fis i denne uge! Men alligevel har det været den uge i mit liv, hvor flest ting har ændret sig! I tirsdags var vi en tur til Kokkedal med vores lille frøken Fabulous! Som jeg har skrevet lidt om før, har hun fået en rimelig hård start (motorisk BAGUD, nedsat hørelse, meget langsynet og måske epilepsi!) - Alle undersøgelser hidtil har været deprimerende, nedslående og vi har gang på gang fået indtryk af, at "det her er ikke godt!!" Vi kan uden tvivl godt se, at vores lille frøken er langt bagud -men vi synes samtidig hun har et enormt potentiale, som vi bare har haft svært ved at stimulere på den rette måde!!
Men denne mand vi skulle møde i Kokkedal var meget anderledes - han så et KÆMPE potentiale i vores lille frøken, og mente er der bare skulle den rette kost og træning til! Jeg kunne skrive side op og side ned, men det gider jeg ikke (og det skal i heller ikke belemres med) - MEN alfa omega er, at vi skal omlægge kosten til 100% sukker, mælke og glutenfri - vi skal træne (jeg vil nu bare kalde det lege!!!) flere timer om dagen på en meget struktureret måde - Og Ja, det blir' hårdt - med to fuldtidsjobs ved siden af - men jeg er ikke et sekund i tvivl -Det blir' SÅ godt!

Jeg har lovet mig selv, at mine aftener skal være mit "fri-rum" - der skal stadig være tid til krea - er dog lidt spændt på hvor meget! Men noget skal man jo lave når man ligger på sofaen og slapper;)

Tjaaa - min to do liste denne uge er ikke gået så godt - men min nye "to do" er uden tvivl den jeg glæder mig allermest til at komme igang med... og glæder mig endnu mere til  at se hvilke "to da'er" vi vil opleve undervejs! 

Hav en skøn dag derude i Blogland!
Maj

4 kommentarer:

  1. Tillykke med at i har fået nogle værktøjer til træning, det glæder jeg MIG til at høre om. Vores pige er også langsynet, kan man gøre noget selv ved det? Vi har gået ved kiropraktik i centrum i kbh m hende da hendes nakke var stiv fra en voldsom fødsel, og vuggestuen har arbejdet m sanseintegration, hun har briller på i vuggestuen, og har dræn i ørerne. Kommunens ergoterapeut har kigget på hende og talt m os og institution om øvelser for motorikken. Men lægen mener ikke der er noget galt.... hvis vi ville hygge m vores pige kunne vi lige så godt gå i zoo som til kiropraktor. Hvis man er stiv i nakken er det da klart at man er usikker på benene... held og lykke m arbejdet, og selv små projekter kan gennemføres på sofaen :-)

    SvarSlet
  2. Hej Ellen Kathrine! Tusind tak;) Det er også en sand fornøjelse endelig at genvinde kontrollen og tage HELE ansvaret for ens eget barn!!
    Det lyder på mange måder lidt a lá vores historie! Merle var også stiv i nakken (ville kun se til højre), har også dræn i begge ører og briller;) Verden er nogle gange lille! Ifølge "vores" ekspert vil Merles langsynethed (også kaldet manglende samsyn) forsvinde, når hun har været igennem kravle-fasen (da det er her synet udvikles!) Så hvis jeres datter kravler, så er det bare med at få hende til at kravle "langt" hver dag - for vores vedkommende vil der være tale om 1 - 1,5 km "kravling" hver dag! Pøj pøj med jeres lille guldklump også!

    SvarSlet
  3. Puha ja det er hårdt når ens barn er udfordret lidt mere end almindeligt.
    Mange har sagt til os at det må være så hårdt når han er så syg osv.... Vi har oplevet at det bliver meget nemmere når man har nogen opgaver... Noget man rent faktisk kan gøre.

    Elias får føleforstyrrelser i hænder og fødder af kemoen. Så vi tager i svømmehal, leger i skoven, tager på legepladsen, bygger klodsetårn osv for at udvikle motorikken.

    Når vi pusler ham laver vi udstrækningsøvelser, fordi kemoen også gør muskulaturen stram.

    Selvfølgelig kræver det lidt arbejde... Men det er bare så dejligt at kunne gøre noget, at selv have indflydelse på noget som i udgangspunktet er bestemt af skæbnen.

    Rigtig god fornøjelse med det, det bliver sikkert hårdt og dejligt :)

    SvarSlet
  4. Hej Kathrine! Tusind tusind tak! Hvor har du ret - det er da møghårdt!! Men afmagten er klart den værste - i det sekund man får handlemuligheder er situationen straks en anden! Så forstår dig så udemærket!! Jeg glæder mig sådan til at komme igang med "vores" program!!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...