fredag den 8. juli 2011

Så skal der holdes weekend!!!


Idag fik jeg langt om længe byttet vaserne, som jeg fik af mine dejlige elever før sommerferien - til denne FANTASTISKE kähler vase! Den passer perfekt ind ved mit sorte bord!!
Jeg fik også hentet et helt fantastisk gammelt skoleskab - som "vist nok" skulle smides ud oppe på arbejdet - I hvert fald synes de søde pedeller det ville klæde frk. fabulous' værelse SUPER godt...smil! Tror jeg skal op med et par cupcakes en af dagene... Tror det blir' SÅ flot, når det blir' malet en lækker gul farve med tapet i fyldningerne... Glæder mig allerede!!


Sidst men ikke mindst fik vi lagt alle fliserne i forhaven - så nu møder denne fine flisegang mit blik, når jeg træder ud af hoveddøren - lækkert! Hr. Stærk har lagt ALLE de store fliser og JEG har lagt ALLE brostenen imellem! Undervejs kom et par af mine pige-elever forbi - de spurgte hvad jeg dog lavede - hvorefter den ene uden videre sagde: "Men du er jo ikke en mand!!!"
- Tjaa - hvad skulle jeg sige til det????


Hav en dejlig weekend - Min skal dedikeres til REN afslapning!!!
Maj

4 kommentarer:

  1. Ha ha, har de ikke set Pippi. Hjemme hos OS er det næsten kun min mand der stryger, fordi han går m skjorte på job. Der siger pigerne at jeg har fået lov af far til at låne strygejernet. Har også læst om en lille dreng som sagde at moren ikke skulle læse farens avis.. og i vinters sagde Pernille på 3 at Josephine på 2 ikke kunne danse fordi hun havde bukser på... jeg synes der mangler nogle seje pige rollemodeller som kan andet end det tøsede... god og velfortjent weekend!

    SvarSlet
  2. Jeg tænkte akkurat det samme - på sin vis lidt skræmmende ikke?? Jeg er også vokset op med en mor, som gravede have, lagde fliser, tapetserede osv, så det har bare ligesom været naturligt at prøve sig frem - Giver dig helt ret i de seje pige rollemodeller...smil!
    Jeg skal i hvert fald have købt til Pippi-dvd'er så jeg kan præge min datter i en tidlig alder...hihi!
    Også god weekend til dig!

    SvarSlet
  3. Hej. Fin blog du har her. Jeg glæder mig til at se skabet færdigt :o)
    Jeg vil gerne være fast læser, men kan ikke få det til at virke pt. så kommer forbi igen en anden gang :o)

    SvarSlet
  4. Hej Lena - du skal være hjertelig velkommen - altid dejligt når nogen har lyst til at læse med!!
    God dag!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...