mandag den 4. juli 2011

Mandags-projekt


Formiddagen bød på en lille tur i byen, hvor frk. Fabulous blev et par lækre uld-sutsko rigere... Synes de er super lækre og så var de tilmed til halv pris - et super kup;)
Nu sover frøkenen og hendes far (sidstnævnte pga migræne) så jeg har kastet mig ud i projekt "grav ud til legehuset" HELT alene - tjek lige hvor langt jeg er nået! Overvejer kraftigt at nominere mig selv til "verdens stærkeste mor" - Tænker det må være væskemangel, som kan være skyld i sådanne åndsvagheder...Hihi!
Åh ja, alt imens jeg graver (og åbenbart blogger) savner jeg min mini-søs helt vildt - hun har forladt mig i to uger til fordel for det sydlige Frankrig...
Glæder mig til hun kommer hjem, så venter der nemlig tre dages søster-hygge i en lejlighed på Islands brygge i anledning af Take That... Wooooop wooop!! God dag til jer!

4 kommentarer:

  1. Jep du kan sagtens nominere dig selv, jeg syntes det er sejt, du har gjort det selv. Lyder skønt med søster hygge og Take That

    SvarSlet
  2. Hihi... tak for støtten! Jeg føler mig også lidt rå - og lidt øm i ryggen samtidigt;)
    God aften.
    Maj

    SvarSlet
  3. Syns bestemt du skal nominere dig selv - jeg stemmer på dig så :p
    Maj, jeg er dybt forelsket i din fantasi ugle - har du lyst til at dele opskriften?
    Mvh Elisabeth Muabi.dk

    SvarSlet
  4. Ja så fik jeg så slettet kommentaren!!!
    Prøver igen;)

    Tusind tak Elisabeth! Og velkommen til - dejligt du vil læse med;)

    Mht. uglen har jeg kun lavet den ene, så for at "lave" en opskrift, skal jeg lige lave en mere! Så vil jeg gerne prøve at skrive det ned;)

    Maj

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...