tirsdag den 5. juli 2011

Øko-kup

Se lige hvad jeg fandt på nettet til 140kr - altså halv pris!!! Som mange andre mødre er jeg vild med Katvig - særligt grundet deres omtanke for mijøet (man er jo en smule øko-flipper!!) men det lækre design spiller selvfølgelig også en lille rolle...smil!!
Og så er der en masse lækkert tapet på vej fra http://www.papirogtapet.dk/ - så næste uges to-do må blive sætterkassen;) Elsker ferie!!

5 kommentarer:

  1. åh ja Katvig er godt, er det sengetøj. Glæder mig til at se sætterkasser.

    SvarSlet
  2. Jep, baby-sengetøj - synes farven er super til både piger og drenge, så kan det jo også bruges i det tilfælde Merle skulle være så heldig og få en lille brormand på et tidspunkt;)

    Jeg glæder mig også til at komme igang med projekt sætterkasse - så kryds fingre for det blir' godt;)

    SvarSlet
  3. Katvig er skøn! Held og lykke med sættekasserne. Jeg har også materialerne klar til 3, men er gået lidt i stå - skal ha' malet dem inden jeg kan komme videre og ja...det sker ikke af sig selv ;o). Glæder mig til at se dine. Skøn blog (og lækre cupcakes du bager), jeg vil glæde mig til at følge. Go' ferie!

    SvarSlet
  4. Hej Pia! Dejligt du har lyst til at læse med!! Blir' så glad!!
    Det med malingen af sætterkasserne er også det jeg glæder mig mindst til - har købt en hvid spraymaling, som jeg håber på ku lette arbejdet lidt, så jeg kan komme igang med det sjove;) god dag til dig!

    SvarSlet
  5. Skøn blog du har:-)
    Og tak for din søde kommentar på min blog...

    God sommer!!

    Kh Lone

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...