lørdag den 23. juli 2011

Klar-parat-projekt-skab

Så er der gjort klar til et projekt jeg har glædet mig til at skulle igang med!! En lækker gul maling er købt hos min søde far, grebene kom med hjem fra København og tapetet bestiller vi, når vi kommer så langt! Synes lige I skal se billeder af alt det "dulle-grej," som skal transformere det gamle skab om til det skønneste tøjskab til lille frk. fabulous!

Skøøøøn gul farve...

Lækre lilla greb fra Notre Dame...

... og det fine dotty-tapet fra ferm living...

Og ja, her er så billedet af det gamle skab, som i eftermiddag skal slibes ned og så starter alt det sjove ellers... Tror det blir' super godt!!


På trods af det dårlig vejr, og endnu et ekspempel på hvor syge, syge mennesker, der findes i denne verden (jeg tænker selvfølgelig på de grufulde begivenheder i Norge, som man også meget tydeligt ser reaktionerne på herinde i blogland!!) - Ja, så ønsker jeg jer alle en rigtig dejlig lørdag - jeg vil bruge min til at sætte ekstra pris på min lille familie og den priviligerede tilværelse jeg lever, med masser af plads til at gøre den slags ting, som gør mig glad hver eneste dag!

11 kommentarer:

  1. ELSKER GUL.. Har det overalt i mit hjem.. Det skab bliver en fryd for øjet.. Go arbejdslyst.. Og ja mine tanker går osse til nordmændene ...
    KH Iben

    SvarSlet
  2. Er også vild med den gule! Glæder mig til at se resultatet...det tapet er også skønt!!! Ja, hvor er det sørgerligt at der findes så onde mennesker...

    SvarSlet
  3. @Iben: Tusind tak! Må sige at den gule farve også er ved at gøre sit indtog lige så stille hjemme hos mig - det er simpelthen en lækkerheds-farve uden lige;)

    @Pia: Jeg Æææælsker også det tapet - har dig flere gange været faldet og et billiger og også fint alternativ - men, men, men - er alligevel endt med, at det skal være det her!
    Mht. bombemanden i Norge - tænker jeg hele tiden hvad der går galt i sådan en situation - Ingen mennesker fødes i min optik onde - så hvor hopper kæden af?? Ubærligt og uforståeligt! Alle øjenvidne-beretningerne kryber dybt ind under huden på én!

    SvarSlet
  4. Oh shit hvor jeg staver elendigt med Nyhederne kørende i baggrunden - håber I kan tyde det;)

    SvarSlet
  5. Hej Lena;)
    Jep, skabet skal være gult og så med tapet i fyldningerne! Tror jeg må holde igen med lilla, ellers blir' det frøkenens hade-farve!!!
    Hvor har du ret - man sætter virkelig pris på alt det "dejlige!"
    Dejligt du har lyst til at læse med og blir' inspireret i ny og næ! Det er jeg rigtig glad for! Hils Mogens og Eddie Murphy;)
    Kram

    SvarSlet
  6. Det kan jeg forstå. Det er også et motiv, der holder...også når hun bliver ældre. Hvis du har nogle rester bagefter du ikke skal bruge køber jeg gerne lidt af det... Læste engang en artikel om at nogle har psykopatiske træk helt far fødselen, men vil nu helst tro på at alle er født gode mennesker...

    SvarSlet
  7. Jeg køber en rulle sammen med mine forældres nabo. Altså har jeg 5 m at gøre godt med, så mon ikke der kunne være lidt tilbage;) Bestiller i løbet af august vil jeg tro, så skal jeg nok tænke på dig;)
    Psykopatiske træk fra fødslen -Tja, nogle gange tænker man det må være den eneste forklaring!

    Hav en dejlig lørdag - pakkerne til pakkelegen ligger nu klar til afsendelse - så de blir' desværre først sendt mandag!(og ikke igår...smil!)

    SvarSlet
  8. God arbejdslyst, det bliver flot er jeg sikker på. Glæder mig til at se det færdige resultat.

    Her går tankerne også til Nordmændene.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  9. @Lis: Tusind tak Lis - jeg er også selv super spændt på at få det færdigt!! Men alene at få slebet den gamle lak af tager godt nok tid - og så skal det vist have en ordentlig gang grundrens!! God weekend!

    SvarSlet
  10. Tak for kommentaren på min blog. Så fandt jeg vej hertil. Glæder mig til at følge med fremover!
    Er sikker på skabet bliver super flot. Er vild med dit valg af farve og tapet - lige efter mit hovede:) God fornøjelse med projektet:)
    Og mht. det i Norge, så har jeg virkelig heller ingen ord. Er stadig helt chokeret over at noget sådant kan finde sted!!

    SvarSlet
  11. Hej Malene! Tusind tak skal du have - og velkommen til! Er glad for du har lyst til at læse med;)
    God søndag!
    Maj

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...