lørdag den 16. juli 2011

En kæmpe oplevelse rigere...

... og en hel del penge fattigere!!!

Er netop landet hjemme i sofaen efter nogle FANTASTISKE dage i København!
En masse shopping, skøn mad, søsterhygge, besøg hos den skønne tante - og sidst men IKKE mindst en fuldstændig fantastisk koncert fredag aften!
Uden tvivl den største koncertoplevelse hidtil (har dog heller ikke rigtig været til så mange!!!)... Men alligevel - det var bare så sindsyg godt - og jeg er SÅ hæs og træt idag!!
Dagens hjemtur bød lige på et hurtigt smut i Ikea og så var det hjem og til familiefest!!!
Festen sluttede dog tidligt for vores vedkommende - en træt mor, og en træt/overvældet lille frk. fabulous trængte til en stille aften hjemme :) Farmand var forholdsvis nem at overtale - så nu venter mor/datter-hygge/reunion, rejemad og filmhygge forude!


Blir' også lige nødt til at dele mine uundværelige (!!??!!) indkøb med jer!!!
Lidt godt til mor og datter! De lækreste wheat-bukser til frøkenen til halv pris og de (længe jagtede) træbogstaver til værelsesdøren! Desværre var der ingen "L'er" - så det blev et "E", som må skæres til!!
Elsker de bogstaver og så til den nette sum af 30kr alt i alt!!  


Den store shoppe-post blev dog krea-indkøbene - hvilket Søstrene Grene, Panduro hobby og en lille lækker garnbutik i Vanløse bærer skylden for!! Det lækreste kauni-garn til samlingen, tapet, perler, hækleopskrifter, pensler og andet godt!!!


Der er ingen tvivl om, at august måned SKAL være shoppefri-zone - og tja - min udgangstilladelse blir' nok også inddraget de næste par måneder!! Men men - krealageret er i hvert fald klar til det - hvis jeg skulle blive lænket til sofaen af frygt for en mindre finanskrise;)

Kronen på værket har dog uden tvivl været at komme hjem til computeren og se alle de nye læsere, som er kommet til og som har haft lyst til at deltage i min give away - det gør mig simpelthen SÅ glad!!
Rigtig hjertelig velkommen - endnu en gang tak fordi I gider læse med!
Hav en fabelagtig aften!

6 kommentarer:

  1. Dejlig at høre at det var en god koncert og sikke fine tin du har købt, glæder mig til at se hvad der kommer ud af det :)

    SvarSlet
  2. Fine indkøb. Hvor var vi da heldige at ha' billetter til fredag! Jeg har lagt en Award til dig på min blog, håber du vil modtage den :o)

    SvarSlet
  3. @Ævlebævle: Du kan også tro jeg glæder mig til at komme i sving - har netop lavet en nøglering færdig! Panduro hobby er jo et paradis af alle de ting man lige står og mangler - deriblandt ringen til en nøglering, så nu kan der storproduceres;)

    @Pia: Ja hold da op hvor var vi heldige!! Fik dog næsten helt dårlig smag i munden overfor dem, som købte billetter i første omgang og som nu blir' snydt! Men samtidig er jeg SÅ glad for, at være blandt de heldige!
    Jeg ville meget gerne modtage din blog - men har lige fået den af en anden blogger for en månedstid siden - så jeg springer i hvert fald nok regel-delen over! Håber det er okay!

    SvarSlet
  4. @Pia: Mener selvfølgelig blogaward og ikke blog;)

    SvarSlet
  5. Ja, det så jeg godt, men tænkte at et klap på skulderen kan man ikke få for tit ;o)

    Du har ret, det er jo alle de største fans (eller dem, der var hurtigst) der nu bliver snydt. Har flere veninder, der var nået til Kbh. Øv :o(

    SvarSlet
  6. Tusind tak Pia, hvor er du sød! Og mange tak!
    Som dig har jeg også en del meget skuffede veninder - man ved jo dårligt hvad man kan sige! Krydser bare fingre for miraklet indtræffer og at de spiller en ekstra koncert på et andet tidspunkt! Hav en dejlig aften!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...