torsdag den 21. juli 2011

En Fabulous Gave!!!


Se lige!!! Frøkenen har fået den FINESTE gave af den søde Lykke! Det flotteste hæklede navneskilt til værelsesdøren!! Hvor heldig kan man være - gaven er en del af en god byttehanden - ugler for bogstaver - den bedste byttehandel ever!! Hende Lykke kan altså VIRKELIG nogle ting med en hæklenål!! Tusind tak!!

Åh ja, og så købte jeg jo "også" et navneskilt i København - det må ud på legehuset eller inde på værelset et sted! Fint er det i hvert fald blevet efter frøkenens far har "savet" "E" om til det manglende "L"!


Dagen har indtil nu budt på sofahygge med søs og min norske kusine - film, popcorn og lidt hækleri! Er gået igang med en mini-vimpelranke til en barnevogn - min søde veninde venter nemlig en dreng i starten af september! Så hun skal have lidt barnevogns-gejl og en hæklet bold af "femkanter!"
Hun elsker "Sebra" ting, så tror det vil falde i god smag!

Jeg har gennem den sidste uges tid været så heldig at blive nomineret til to awards af de søde damer "Pia" og "Frk. Høll" - jeg synes I skulle tjekke deres fine fine blogs ud!!
Jeg vil nu gå ud og tænde op i weberen - aftensmaden byder på grillet Bornholmerhane med øl, hvidløg og chili og dertil nye kartofler med pesto og hvidløgssmør...mmmh!

Hav en dejlig dag!

4 kommentarer:

  1. Det er så fint et navn, din pige har. Det har altid været mit navn, hvis jeg fik én af slagsen. Men jeg stopper ved tre drenge.

    Kan du ikke sætte træbogstaverne på hendes seng. Dér har mine drenge deres.

    SvarSlet
  2. Mange tak - det krævede alle overtalelsesevnerne, at få hendes farmand med på navnet - men nu kan det ikke være anderledes synes hverken han eller jeg;)
    Hihi, en lille efternøler er der jo altid plads til...smil!
    Super god idé med træbogstaverne - det vil jeg afprøve i næste uge - der er det tid til at se lidt nærmere på frøkenens værelse;)

    Hav en skøn aften!

    SvarSlet
  3. Så hærlige bokstaver :-) Sånne kunne jeg også ha tenkt meg til prinsen min sitt rom :-)

    SvarSlet
  4. Ja er de ikke bare skønne - du kan jo forsøge at tjekke den søde Lykkes blog ud - måske kan der laves flere;)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...