mandag den 25. juli 2011

Det er bare Lykke...

... Jeg taler om det skønne menneske med bloggen Lykkes! Hun er bare SÅ betænksom - se hvad hun nu har fundet på til lille frk. fabulous (og hendes mor)! Den skønneste uglepude til frøkenens værelse!! Inspireret at mine Dizzy Owls... Tusind tak IGEN Lykke!!



Idag skal vi skære og male lister til frøkenens værelse, så jeg forhåbentlig kan nå at male rundt om vinduet og være klar til "Torsdags ta da" - så skal I se hvor fint puden pynter i frøkenens seng!

Åh ja - og så er disse skønne strikke-pinde landet i hjemme - De er (desværre) kun til låns af min søde veninde. Så skal projekt "strikket-poncho" vist snart igang! Glæder mig! Synes ikke jeg laver andet end at hækle for tiden (hvilket også er hyggeligt) - så det blir' dejligt med lidt strik til en afveksling!


God mandag!
Maj♥

3 kommentarer:

  1. Det er en skøn farve du har valgt til din Poncho.

    Uglepuden er bare så fin. En rigtig frøken pude til værelset. Heldige jer.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  2. Hej Lis - det er nemlig en rigtig frøken-pude - og mht. ponchoen synes jeg også at et nyt alternativ til min yndlings-frøken-farve (lilla) måtte blive en smuk rosa! Tror den bli'r rigtig fin - har dog lige opdaget, at strikkepindene er et nummer for små - så må udsætte lidt indtil min veninde kan undvære pind 8;)

    SvarSlet
  3. 1000 tak for den flotte pakke. Som du kan se/læse på min blog var det lige vores smag ;o). "Min pakke" er på vej med postmand Per til dig...

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...