søndag den 5. juni 2011

Weekendens gøremål...


Så er det tid til at gøre søndags-status - og sikke en skøn weekend/ferie det har været!
Jeg er endelig kommet igang med en masse små kreative projekter, og synes virkelig der har været tid til det for en gangs skyld! Mine "malerprojekter" er faktisk næsten færdige (i denne omgang) - kisten mangler at blive malet anden gang og så skal skammel og skab bare tapetseres! Skamlen skal iføres Hollys-tapet på sæde og trin - og til skabet skal jeg finde noget fint mønstret retro-tapet!
Kan ikke vente til det blir' weekend igen!



En fin vimpelranke til frk. fabulous' skønne dagplejemor blev også færdig, så nu er hendes sommer-gave næsten klar til at blive afleveret (selvom vimplerne ellers hang så fint i arbejdsværelset!!!).


Og ja forresten - endnu et loppefund - fundet af min søde mor og søster - de tænkte på mig så snart de så det! - og for 75kr blev jeg bordets nye ejermand! I første omgang bliver det til  "hygge/anretterbord" i udekøkkenet - meeeen på sigt kan jeg se det stå i mit (forhåbentligt) kommende drivhus med kop kaffe og en stak havebøger... Indtil videre må jeg nøjes med at nyde kaffen ved et bord magen til i mine forældres fantastiske drivhus! God søndag aften!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...